podla toho kedy idem spat a kedy sa mi chce... vcera som ma narocny den.. siel som spat dnes o tretej rano.. a niekto mi zavolal uz o 9 00 tak som myslel ze zabijem..
normalne pred siestou, lebo chodim na siedmu do roboty, ale cez weekendy, alebo ked je daka akcia den predtym tak dokedy sa podari, zalezi kedy v noci dojdem domov
@encrypt takže klasicky sa naraňajkujem,idem sa prejsť/prebehnúť len tak do lesa ,potom pc,obed,malujem ,som za pc alebo čítam niečo,idem von s kamošmi niekde,vráti sa domov idem spať
@sazarael tak to vyzera na nabity den..keby som mal taky aj ja do lesa to mam dalekooooo pc to je samozrejme...a citam ze rad malujes? preco nevidim nejake fotky vo fotoalbume?
@encrypt pretože to nieje také štandardné malovanie malujem svoj armádu orkov na takú stolnú hru :d a je s tým dosť vela roboty lebo tie figúrky sú strašne malé a treba tam vela detailov a fotoalbumu to ešte nieje hodné lebo podla mňa to nie až také dobré zatial
Dnes som vstala o pol desiatej. Preto som úplne unavená. Prospešnejšie je, keď vstanem okolo siedmej, potom mám fajn deň. A najlepšie dni sú, keď vstanem o po šiestej. Potom všetko stíham.
vstávam teraz o pol šiestej, o deviatej mám byť vždy v BA, mám navyše chorú nohu a kým sa dokrivkám na stanicu, hrozne dlho mi to trvá. a tiež mi takejto kriplavej dlho trvá sprcha a všetko. a spávať chodím o jednej-druhej v noci, takže moc toho nenaspím. ale ja som silná žena, to dám
keď som ale chodila na strednú, pospala som si aj do jednej poobede. a pilo sa ďalej
mnoo cez pracovné dni vstávam o 5tej lebo musím byť už o 6tej vo work ách tá brigáda ma určite zabije a to tam pracujem len týždeň no a cez víkendy tak kolo 10tej..niekedy aj skôr podľa toho kto ma skôr zobudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keď som ale chodila na strednú, pospala som si aj do jednej poobede. a pilo sa ďalej
Potom sa akosi mama nasrala, že nič nerobím, a tak vždy o 9tej pustí hudbu na celý dom a ja sa možem so spáním strčiť :/