Napíšem za seba: mam dvoch, ktorych mozem nazvat priatelmi...kamosov, znamych..tych je vela..ale skutocne dvoch mam...s jednym sa poznam 19 rokov. Ked som bol tretiak na zakladke, prestupil k nam z inej skoly..odvtedy sa ho neviem zbavit sme velmi podobny, no predsa odlisny...vazim si na nom to, ze mi nikdy nepovie to co chcem pocut...v realnych zivotnych situaciach, ci uz sa jednalo o dobre alebo zle, vzdy som vedel ze sa na neho mozem obratit..je to presne ten typ cloveka..s ktorym aj ked sa nase cesty rozidu ( co sa raz aj stane ), tak za 20 rokov, aj ked sa nebudeme uz vidiet a stretneme sa niekde v prdeli v amerike napriklad, tak aj cez 1000 ludi a 5 budov budeme vediet, ze to je ten kus vola, ktory tu bol pre mna vzdy ked som to potreboval a ja zase pre neho...vazne som neveril tomu, ked kazdy rozpraval o priatelstve ako o svatom grale...no je to tak...A s druhym sa poznam od narodenia...z mentalneho a psychickeho hladiska, si az tak nerozumiem, ako stym prvym ( patom ), ale stymto ( roman ) mam zase viacej spolocneho...on je zase presny opak mna...tam kde je zacnem, napad, plan, rozhovor, cokolvek...on to dokonci...priatelstvo, ak to mam co najjednoduchsie vyjadrit, je pravy o tych malickostiach...v principe, ked bolo dobre, tak mali radost a uzivali si so mnou..ale ked bolo zle ( ako je napriklad teraz ) tak stoja pri mne, akoby sme boli skutocna rodina...cize s patom ( tym prvym ) sa poznam 19 rokov a s romanom 27 rokov...
Pre mňa je priateľ len ten, s ktorým sa väčšinou času nemusím veľmi zhovárať a predsa vieme čo si myslíme obaja. A máme spoločné záujmy, dopĺňame sa a máme sa prirodzene radi.
s priatelom obycajne clovek zdiela rovnake hodnoty, spravidla tie najpodstatnejsie... Nie je to clovek co spravi co sa nam paci, ani ten kto nas bude prebalovat na smrtelnej posteli (i ked sa to moze stat), ale aj tak je to niekto kto ti fakt pomoze ked to budes potrebovat a vcas ta uzemni, ked zisti ze ides zlym smerom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov