Ja som divná, piatky 13.teho sú moje šťastné dni Vždy sa mi dačo úžasné prihodí, neviem prečo, tak obrátene to je
Ľudia si vsugerujú, že omg, piatok 13-teho! Hí, dačo zlé sa mi stane! A sa stane Ja som si kúpila ešte jeden úžasný náhrdelník, ktorý nosím výnimočne na piatok 13.teho a straším staré poverčivé babky: červená trinástka a na nej sedí čierna mačka s červenými očami, milujem ten náhrdelník
ja milujem piatky 13. sú to moje šťastné dni lebo som si to vsugerovala tak ako si poniektorí vsugerúvajú že sú nešťastné, rovanko aj keď mi prejde mačka cez cestu tak ja to beriem ako šťastie
@athelasil vyzdraviem a hneď ma niekto zrazí. Banskobystričania dávajte si pozor keď budem robiť ja vodičák ani chodník nebude pre vás bezpečný, a keď ma stretnete budete si hovoriť piatok 13. bol taký pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
moj brat sa narodil v piatok 13. a je uspesny asi vo vsetkom co sa mu dostane do ruky takze je to stastny den
a o 16:00 mam jazdu
Banskobystricania,pozor!
Ľudia si vsugerujú, že omg, piatok 13-teho! Hí, dačo zlé sa mi stane! A sa stane Ja som si kúpila ešte jeden úžasný náhrdelník, ktorý nosím výnimočne na piatok 13.teho a straším staré poverčivé babky: červená trinástka a na nej sedí čierna mačka s červenými očami, milujem ten náhrdelník