Ahojte, chcela by som sa opytat ludí ktory maju o2 operatora ,a využivaju službu :"Mojim trom" či platili iba požadovanu službu alebo aj niečo naviac ?Ja som totiž pred istym časom mala aktivovany od nich internet do mobilu ktorý stal 6e ale musela som m
@morticia666 nechapem tvojej otazke. v sluzbe MOJIM TROM mas zvolene tri cisla v sieti O2-SK na ktore mozes za mesacny poplatoch rovnych 6€ volat neobmedzene kedykolvek akokolvek dlho. ak mas dobijaciu kartu (kredit) a chces aby sa ti balik automaticky predlzoval vzdy na dalsi mesiac tak k jeho opatovnej automatickej aktivacii je potreba mat na karte kredit minimalne 6eur (cena sluzby). ostatne cisla v O2 a inych sietiach mas spoplatnovane navyse podla daneho cennika. osobne skor odporucam prejst bezplatne na zmenu z kreditu na fakturu. je to pohodlnejsie a ceny mas rovnake.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty