O2 je fajn, ale to nový za starý je podľa mňa blbosť, lebo keď si dáš vypočítať na ich stránke hodnotu tvojho mobilu, tak je tam príliš nízka suma. Napr. ja mám Sony Ericsson Vivaz U5i a vypočítalo mi to cenu cca. 20€. Čiže ti od nového odpočítaju 20€. To sa mi zdá za dotykový mobil s wifi málo. Za minimálne 60€ by som ho isto predala.
moc sa na tom ryžovať nedá... mne sa nedá zapnúť dotyková nokia (express music) tak som si vypočítala čo by mi za ňu dali a vyšlo mi 8€ tak to za tú cenu ju radšej poopatrujem v šuplíku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
O2 je fajn, ale to nový za starý je podľa mňa blbosť, lebo keď si dáš vypočítať na ich stránke hodnotu tvojho mobilu, tak je tam príliš nízka suma. Napr. ja mám Sony Ericsson Vivaz U5i a vypočítalo mi to cenu cca. 20€. Čiže ti od nového odpočítaju 20€. To sa mi zdá za dotykový mobil s wifi málo. Za minimálne 60€ by som ho isto predala.