lebo ako ja neviem, ja rozoznávam spleen, lebo tam mávajú fakt originálne vecičky, ešte ten six, lebo majú tak pekne spravené predajne, a potom všetko ostatné mám v jednom, že - lacná bižutéria
@leilla nie, Claire´s som si u nás zatiaľ nevšimla ale za hranicami je to myslím relatívne populárny obchod, čo som pozerala v Rakúsku, tak tam rozhodne veci čo tam mali nevyzerali zle.
@everhad Haluz, vcera som tak nad tym uvazovala... ze ako ten obchod uplne skrachoval, kamoska mi tam v tom Poluse robila, potom ho zrusili.
Takisto aj celkovo po BA PINK zrusili. Najdes, ale na prizemi v ulicke nalavo od hlavneho vchodu, kusok za Terranovou podobnu predanu, vola sa Bijou Brigitte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na to, ako hrozne veľa vecí tam mávali, som tam aj tak nikdy nenašla nič pekné a tých bižutérií je toľko...
ja mám najradšej náušnice zo SPLEENu
no tak neni už v poluse, ani v auparku a ani na obchodnej... ako neviem to na 100%, ale myslím, že už je úplne zrušený.
a doteraz som bola v tom, že "six" je práve náhrada "pink"-u
také je u nás?
lebo ako ja neviem, ja rozoznávam spleen, lebo tam mávajú fakt originálne vecičky, ešte ten six, lebo majú tak pekne spravené predajne, a potom všetko ostatné mám v jednom, že - lacná bižutéria
neviem, podľa mňa je six normálne samostatná značka, akurát dostupnosťou (cenovou aj množstvom predajní) tak nejak nahradila pink
+ tie ich veci sa nerozpadávajú až tak rýchlo, ako tie pinkové
Takisto aj celkovo po BA PINK zrusili. Najdes, ale na prizemi v ulicke nalavo od hlavneho vchodu, kusok za Terranovou podobnu predanu, vola sa Bijou Brigitte.