zalezi od toho, co si predstavujes, ze budes robit.. pre mna najlepsia vec, co mi obchodna dala je administrativa a korespondencia, lebo je to prakticka vec, ktora sa hodi, ale co sa tyka zamestnania.. a tiez zaklady na ekonomicku univerzitu.. a teoreticky mozes robit v banke, v poistovni, na urade, ale nezacina sa lahko...aj uctovnik mozes byt, ale ak budes pri niekom ako zamestnanec, tak nezarobis bohvieako...
málo pravdepodobné, že sa po strednej zamestnáš, teda aspoň v tomto čase. Všade žiadajú aby si mal prax a tak na tomto bode asi zamrzneš (tak ako ja). Na účtovníka si musíš spraviť ešte nejaký kurz a mať o tom papiere. A jedine využiteľné aj mimo ekonomiku je administratíva.
sestra chodila na obchodnú, teraz e v trnave na UCM a študuje angličtinu-prekladatelstvo, a popri tom robí účtovníctvo a doučuje angličtinu a účtovníctvo. a potom také tie ekonomické blbosti sa tam dajú... mna by to nebavilo
ja ešte na zakladke, uvažujem o hotelovej, lenže mne zle vychádzajú roky, a hotelovky a na 5 rokov, tj. budem maturov at v 20. mala som to povodne vymyslené tak, že po strednej zostanem rok doma a budem pracovat, až potom pojdem na vysoku, tak neviem. ale zase mam jasno v tom čo chcem robit po škole, ja sa chystam byvat v anglicku na nejakej farme alebo tak niečo, tj. mne stači polnohospodarska a niečo zamerane na jazyky a som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov