čaute poradte mi neviem či mám íst na gymnázium alebo obchodnú z matiky budem mat 3 a z ostatných predmetov 1 a 2. Na výšku by som chcel íst na VšMú ale neviem či by ma tam z obchodnej akadémií zobrali alebo si mám vybrat niaké konzervatorium ked c
Podľa mňa skús konzervatorium ... veď načo zbytočne strácať čas niekde na obchodnej alebo na gym. ked môžeš rovno chodiť na školu, ktorú chceš študovať aj ďalej. A ak by ťa teraz nevzali na konzervatorium, predpokladám, že by ťa nevzali ani na VŠMU, tak aspoň budeš vedieť ...
Môj kamoš chodí na konzervatórium, sice neľutuje ale dobré vie že sa na vsmu nedostane z konzervy ľudí na vsmu neberú.... A poznám aj chalana ktorý chodil na gympel na primackach skončil prvy teraz je asi v druhaku a pár krát sa objavil v telke tak si výber : z konzervy ľudí ďalej neberu...... Ja tí radím gympel a ked si to tak vezmes logicky su na vsetkych výškach uprednistnovani ľudia z gymplov
@nobrain presne to že z konzervy ťažšie berú lebo tam si ľudí vyformujú podľa seba a na VŠMU to chcú už inak, no keď si z konzervatória už s tebou nepohnú
na všmu skôr z gymnázia... a je lepšie ak máš gymnázium ako konzervatorium veľa ľudí mi hovorilo že radšej sii urobiť najprv normálnu sš ako konzervatorium pretože ak ta po konz. nepríjmu na všmu tak vraj na inú školu iného typu sa dostaneš ťažšie
Gympel je dobrá volba ak chces ist na VS a este presne nevies na aku ak sa chces venovat ekonomii chod na obchodnu no stade sa uz yazko ide na nejaky iny odbor no a konzervo je podla mna dobre ak vies co chces mas talent a proste chces to moja teda chodila na gympel no prestupila na konzervo pretože zistila ze spev a herectvo je to co chces a trz je zna ma speváčka hl. V cechach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Poznám jedno dievča čo chodilo na obchodnú a teraz študuje tanec na VŠMÚ v BA.
proste ak chceš a budeš sa snažiť tak sa tam dostaneš z hocijakej školy