FotoGraf Ale oddeliť to, aby bolo jasné, že to fotograf nie je fotograf, ale sú to dve slová, napríklad oddeliť to rôznou farbou písmen u týchto dvoch slov.
@chocolate1 a @d170 zatial dobry napad inc. sa ale pouziva pri spolocnostiach, to mi asi nepovolia, ale iba ak to malo vyznam, aaa foto graf je tiez zaujimave vyzeralo by to dobre len grafika je to comu sa chcem venovat viac, takze v tomto vyzname asi nie ale volam sa strelcova tak by aj s tym bolo mozno nieco a kludne aj anglicke slova su vitane
@plutvonozceakrivozubky vies pri tvoreni sa na uplnom zaciatku vytvara koncept, to su vsetky napady ake ta len kedy mozu napadnut, z tim sa dalej pracuje tomu sa hovori kreativny proces, pretoze prvok ma mat myslienku zamer a formu
he he no super napady ale musim vam povedat ze ja si nejdem zakladat spolocnost to true color je zaujimave s aj carbak a pastilka hehe no skoda ze sa to ku mne nehodi
@kolivideam nie nejdem zakladat ziadnu eserocku aj obycajny podnikatel moze mat obchodne meno
@chocolate1 no nie je to zle ale chcem nieco v zenskom rode, je to naozaj zlozity proces vymysliet ho, lebo konkurencia je vysoka.. no ja este pouvazujem a ak si nieco vyberiem tak dam vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Trochu blbé, ale lepšie ma momentálne nenapadlo
Trebars: TrueColor, s.r.o.
@chocolate1 no nie je to zle ale chcem nieco v zenskom rode, je to naozaj zlozity proces vymysliet ho, lebo konkurencia je vysoka.. no ja este pouvazujem a ak si nieco vyberiem tak dam vediet