viem, je tu kopa fór ohladom občianskeho, ale nikde som nenašiel odpoveď, ktorú hľadám...mám občiansky v poriadku nič s ním nie je, len mám problém, mám na foto okuliare. vlasy aké už nenosím, bol osm na operácií očí, okuliare nenosím, často sa sťažujú na
aký máš OP? tú srašiu, či novšiu verziu? lebo ak staršiu, tuším sa dá prejsť na tú najnovšiu len za nejaký nízky poplatok...čož' by vyriešilo aj tvoje problémy
@nathalicatko nie mám tú novšiu verziu...@tomias nemám, tam píše, že ho má poškodený, môj je v poriadku, len mám s ním problém ako som napísal vyššie...
ah. to ťa musí riadne jebať ,že tam mas okuliare k iný učeš.. OP sa menia každých 10 rokov a čo myslíš? stále ti ľudia vyzerajú rovnako počas celého obdobia? nie. a nevadí to nikomu ak 24-ročny chlap ukazuje OP keď mal 15-. sa hanbíš?
@tomias to si trošku zle pochopol, nie je to preto, že by ma to napadlo a chcel tam mať peknú fotečku, ale ak si si prečítal čo píšem v otázke, že keď ho kontrolujú tak ma často na to upozorňujú, nato že ho mám 3 roky to riešiť treba si myslím..
ja sa na obcianskom nepodobam a ludia mi nechcu verit, ze je moj. ale ked s tym mas problem, tak to ries. mozno by si to mal skusit nahlasit ako stratu alebo kradez.
@luc.ka však? mne sa to zdá tiež na hlavu, aj keď musím uznať, že majú pravdu, robí to v mojom prípade dosť...a dosť ma to otravuje tak radšej buď to nejako zriešim a nemusím to ďalej počúvať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
minimálne tak som počula