Ahojte, myslíťe si, že na Valentína by sa mal obdariť len jeden človek? Mali by sme obdariť niekoho koho máme radi a čo ked máme radi viac ludí? .Tak napr. môj kamarát má vela kamošiek a pýtal sa ma či by bolo blbé ak by každú niečím potešil. Ja ani n
Valentína neuznávam...momentálne nemám priateľa, takže to mám bez starostí...no aj keby som mala tak by som najradšej tento sviatok nepodporovala... možno dám cukrík alebo niečo malé kamoške @14michelle03 to je asi tak všetko
je to sviatok taký ktorý vlasnte pripomína ľuďom aby si na svojho najbližšieho nezabudli zvyčajne vtedy aspoň si ľudia nájdu ten čas napríklad na romantickú večeru aby si mohli vyznať lásku aj keď nemám rodinu ale ivem že tý starší čo pracujú a majú deti cez ten celý rok nemáju moc čas na seba a hlavne pre seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Keď som bol malý, naši aj mne dávali všelijaké plyšáky "Aj lav ju" a podobne
..trosku ma raz rozveselil kamarat ktory sa rozisiel s priatelkou tyzden pred valentinom a tyzden potom sa s nou dal opat dokopy..dovod?? usetril..