Na obed som mal mrkvovu polievku s knedlickami ( ale v skutocnosti sa mala volat mrkvova s knedlickom, lebo ja som tam objavil len jeden )
A hlavny chod, ako casnik povedal : Vepro, knedlo, zelo. Boli s nami aj dvaja ceski kolegovia, ale, bol to teda pekny trapas. Hanbil som sa ako pes. To jedlo bolo priam otrasne !!! Kedze som slusne vychovany tak viacerych expresivnych vyrazov sa zdrzim. Lalia v Pezinku sa opat raz predviedla ! Grrr
špagety pretože som vlastne samam doma ato ej ejdine čo viem navariť, teda ak enrátate sáčkovu polievku ale dala by som si kuracie menu v MacDonalde .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A hlavny chod, ako casnik povedal : Vepro, knedlo, zelo. Boli s nami aj dvaja ceski kolegovia, ale, bol to teda pekny trapas. Hanbil som sa ako pes. To jedlo bolo priam otrasne !!! Kedze som slusne vychovany tak viacerych expresivnych vyrazov sa zdrzim. Lalia v Pezinku sa opat raz predviedla ! Grrr
@8 - Hm.. niekedy ani nevečeriam
chcela by som moj oblubeny salaaatik, s darmi mora a francuzskym dresingom, krabimi klepietkami..:´(..hroznu chut som nan teraz dostalaaa
mnam
Mňamky
aj obed aj večera, dary prírody
mňaaam!