Vyspal/a by si sa so svojou/ym milovanym/ou keby lezala na smrtelnej posteli, mal/a by už len par hodin zivota a mala by AIDS? Nakazil/a by si sa dobrovolne?
no nic v zlom ale toto je fakt dost hlupy vymsleny pripad... vsak existuju kondomy, ked uz umiera tak by to asi neslo, a navyse fakt neviem kto by od svojho milovaneho take daco ziadal...
Dosť velka blbosť ...šak po prve keby bol na smrtelnej posteli, tak by ito vladal ešte sexovať..šak by som mu zaručila rychlejšiu smrť ...po druhe..keby že to je moj milovany, isto by odo mňa niečo take nechcel..šak nenakazi aj mňa keď ma miluje ...a po tretie...nespravila by som to lebo by to....
podla mňa trapna otazka...take niečo by som nespravila po 1. preto, lebo on umrie a ja potom neskor tiež pretože sa nakazim....a po 2. preto lebo by to bolo od neho pekne sebecke keby to odo mna chcel
Toto nemyslis vazne holka ! preboha ved to uteka od rozumu toto...JAK si taketo nieco mohla vypotit?? ved keby mi niekto umieral tak urcite by som nemyslela na to ci sa s nim este niekedy vyspim ! humus! hambi sa !
No to je teda otázka...To je z rovnakého súdka ako utešenie, že nezúfaj ak si mal dnes zlý deň, spomeň si že keby si bol siamským dvojčaťom, tvoj brat je gay a večer ide..(te) na rande...
loOl...thy zomieraš nije ja=D...ale nije...no tak zdvorilo povieš že no nie no cháp ma miláčku=D...a potom podotkneš že ked odíde vyspíš sa za nu/jeho s dakým a vybavenééé=DDDD...ale ne...no neurobila a ked nechce chápat nebola to laska=D
A ako potom budem žiť ja to ťa nenapadlo? Síce steba tá téma vystane lebo ty máš len štrnásť rokov ty ešte nemáš ani občianku čiže licenciu na sexovanie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a inak, odkiaľ to on chytil? asi u inej, či nie? tak by som duplom mu to nevyhovela..