Ked nemam lak na nechtoch, tak si obhryzam nechty... Nastastie si ich uz vzdy lakujem... ale preco si obhryzam vlasnte nechty? lebo som hladna? lebo som nervozna? lebo sa nudim? Aj vy si obhryzate nechty?
Aj ja som si ich obhryzal do minuleho leta... vtedy bol brat asi 2 mesiace doma a furt jak som si zacal okusavat, tak pouzil fyzicke nasilie a rychlo som sa odnaucil
Keď som bola malá a neskúsená, tak som si nechty obhrýzala... Tak aj teraz vyzerajú... Teraz si ich už nehryziem, lebo som veľká a dokonalá, ale aj tak si ich stále cmúľam alebo čo... Neviem, čo to mám za zlozvyk... Zomriem na nejakú infekciu...
Lakuj si ich stale, a po par tyzdnoch nekusania ta to spontanne prejde. Je zbytocne zamyslat sa nad tym, preco to robis. Myslim, ze tymto sa este nikto z podobnych zlozvykov nevyliecil
Kde je moja mladá vytrvalosť...vtedy som si dokázala povedať DOSŤ! Teraz už asi 5 mesiacov neviem. Pomohlo mi, že som si dala urobiť gelové nechty, ale tie raz museli ísť dole
hehe....ja som si stále obhrýzala nechtíky...ale teraz sa snažím prestať....obhrýzawam ich len keď sa učím super čo? rada pre mňa: neuč sa!!! ale dá sa odnaučiť....len treba mať silnú wôľu
hh vraj existujú také laky, že keď dostaneš chuť na nechty, tak ten lak má strááášne nepríjemnú chuť (samo, ak máš nechty nalakované ..čo ja viem, ja som s tým nikdy nemala problém
Fuj nikdy by som si nechty neobhrýzala je to úplne nechutné.Nikdy som nevidela ako si napr. môj otec strihá nechty on si ich len okusuje nedokážem pochopiť čo vás núti si ich stále kúsať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Stale si ich obhryzam, to nie je z nervozity.
Uz mi rodicia kupili zuvacky, a ked nieco zujem tak si ich neobhryzam...
A ty si ich neumyvas? (ruky)
A lak mi nepomôže, lebo nemám rada, ak mám na nechtoch lak, prekáža mi to