ja keď som bola menšia, robila som to stále, len tak, z nudy.. už nerobím .. neviem, nalakovala som si ich a esteticky mi to liezlo na nervy, keď boli také obhryzené
daj si zrobiť ten golier okolo krku aby si sa nehrýzla
niekde som čitala že je niečo/niaky pripravok , čo si daš na nechty a je to moc horké takže ked si budeš obhrýzať nechty nebude to nič prijemne a prejde ťa to
Nie a ani som si ich nikdy neobhrýzala. Iba vtedy, keď sa stane, že sa mi tam na kraji ten nechet "rozdvojí" alebo ako to nazvať, a nemám po ruke štikátko, tak si to odhryznem, lebo by ma to potom začalo bolieť.
ako bolo spomenuté, pomáha: lak .. pre toho kto má strojček je t tuším nepríjemné (tak mi vraveli).. a samozrejme nejaká poznámka, "urážka" od niekoho niekedy pomôže, ak si niečo také berieš k srdcu
Obhrýzam, momentálne sa mi podarilo nechať ich narásť do adekvátnej dĺžky(môj rekord , mne lak nepomáha, vždy ho kompletne celý obhrýžem resp. ,,zlúpem si ho zubami,,
Ano a odskusala som secko co mi povedali a nepodarilo sa testujem postupne odvykanie(nefunguje) No zistila som ze ked mam nalakovane nechty odsupavam si lak a nekusem nehty
ja takmer stále .. a to neide ani futbal, ani hokej, ani nič nečítam..
no občas ( práve teraz ) sa prinútim nechať si narásť nechty, aby boli také..optimálne dlhé na dievča ale ako sa poznám, dlho mi to nevydrží a opať si ich poobhrýzam
áno...ak ako ...ale uz je to lepsie ako pred rokom...neviem t poradit...skus sa vyhybat stresujucim situaciam a ked ich budes mat trochu dlhsie tie nechty tak si povedza ke su dlhe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
neviem skus si ich nalakovat
a ani som to nikdy nerobil
niekde som čitala že je niečo/niaky pripravok , čo si daš na nechty a je to moc horké takže ked si budeš obhrýzať nechty nebude to nič prijemne a prejde ťa to
Len s nohami je to horšie. =D
asi mi niekto vytvoril nejaký komplex poznámkou na moje enormne zakrpatené mäkké nechty.. inak to nepojde, len silnou vôľou
stále udieram po rukách tým,ktorí to robia
a keď to robí niekto v mojej blízkosti tak mu po nich klepnem alebo čo...lebo ma to strašne hnevá, hlavne ten zvuk..grrrr
ale musím priznať že pri futbale, teda konkrétne zápas Slovensko-Taliansko nevydržali moje gélové nechty
@33 milujem robiť ten zvuk
ako bolo spomenuté, pomáha: lak .. pre toho kto má strojček je t tuším nepríjemné (tak mi vraveli).. a samozrejme nejaká poznámka, "urážka" od niekoho niekedy pomôže, ak si niečo také berieš k srdcu
Veľa šťastia s odvykaním
no občas ( práve teraz ) sa prinútim nechať si narásť nechty, aby boli také..optimálne dlhé na dievča ale ako sa poznám, dlho mi to nevydrží a opať si ich poobhrýzam
ale zase keď sa mi zlomí v nečakanú chvílu a nemám po ruke manikúrky tak to odkusnem
po tomto ma uz ani nenapadne strkat si prsty do ust