Chalani,čopre vás znamená objatie s dievčaťom pokiaľ to priateľka nie je?Objímate sa s opačným pohlavím?Ak áno,sú to kamarátky?"viac ako kamarátky"?Príbuzní sa nerátajú
Ja som baba a až na pár momentov v živote som neprejavila chuť alebo iniciatívu sa objímať s niekým iným, ako s priateľom (dobre, občas to fejkujem, nech nevyzerám ako odľud). Bez ohľadu na pohlavie. A keď sme už pri tom, nechápem objímanie niekoho, komu ste sa práve predstavili
Ja ako baba sa objímam s chalanmi len málokedy, keďže mi naozaj nie je príjemné, keď ma každý deň ide spolužiak pri odchode zo školy zadusiť a nalomiť mi niekoľko rebier, čo ma tak oduševnene objíma. Ale ak viem, že nejakého kamaráta dlhšie neuvidím, alebo som ho dlhšie nevidela, tak ho objímem rada. Záleží to asi na konkrétnej osobe a mojej momentálnej nálade.
S niektorymi kamaratmi sa objimame na pozdrav. Ked tak nad tym rozmyslam mojho najlepsieho kamarata muzskeho pohlavia som objala naposledy tak ked sme mali 10 rokov
@smajdalf Marek, nebudem sa tu s tebou hádať, malo to byť poukázanie na to jedno objatie...a btw nehovor mi prudko ironicky "milá moja", ja sa s tebou bavím normálne
@teriq ono to nebolo ironicke... hadat sa s tebou nechcem, len hovorim svoj nazor... proste z toho tvojho objatia som mal pocit "no dobre, ked musim" takze som zostal viac menej v soku a nevedel som co skor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
...a že keby chcela tak ja som pripravený
ale musím povedať, že sa mi veľmi páčilo, keď sme sa po dlhej dobe videlo so @smajdalf -om v Nitre a tam venoval jedno super objatie
Objatie je nieco ako vyjadrenie "Ahoj, chybala si mi, mam ta rad" velmi prijemnym sposobom...