ahojte takze v nedelu pred tyzdnom som si objednala z metalshopu nejake veci, kurier mi volal v piatok rano ale nikto nebol doma tak povedal ze to prinesie v pondelok no a dnes cakama a nejak nikto nevola , na to ze v piatok volal uz o nejakej osmej rano
to fakt? fuuha tak to ma ukludnilo trochu lebo ja som neviem odkial nabrala v hlave taku myslienku ze ked nedojde do dvanastej tak asi uz nedojde tak mam teraz trochu nervy lebo som objednavala aj s kamosmi a tym to mam uz v stredu doniest ked pojdem na intrak dufam ze to pride.. mozno ked vie ze ten piatok doobeda nevysiel tak dnes dojde radsej neskorej
ONO to pride skor či neskor ja som raz objednawal pneumatiky na auto a kerier ich niekde zalozil na sklade a prisli my ale asik az za týžden ale aspon som neplatil nejakých 13eur postownee
jeda za tyzden by uz bolo aj neskoro ale tak on povedal ze v pondelok a ked uz to raz mal v aute vtedy v piatok... jaaaj nech uz ojde uz chcem mat tieto stredy z krku
mne došiel v sobotu alebo v nedelu o takom blbom čase,myslím že na obed ,no dosť od veci ,som myslela že cez víkend nechodia,ale neboj z metalshopu dojde vždy =D
ale aano dosel dosel okolo pol druhej a na poste by to myslim nenechali lebo to bol kurier ktory s tym nema nic spolocne s postou, to by mi potom nechali uz v ten piatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov