Tí, ktorí ste už objednávali cez Aliexpress, mohli by ste mi s niečím pomôcť? Zaregistrovala som sa tam a keď si chcem niečo kúpiť, tak ako je to s platením? Stačí, ak vypíšem informácie a to je všetko? A neplatím žiadne poplatky do zahraničia pri prevode
Nemam ale viem ze vsetko co ide zo zahranicia je tam vela poplatkov a este ked ten obchod je mimo unie tak aj nejake colne ci co. Radsej si nakupuj na slovenskych e-shopoch a usetris.
Pri plateni napicez cislo z karty ini ti peniaze v momente stiahnu ak pri danej veci pise ze free shiping postovne je naozaj zadara a clo platit mozes ale nemusis pri kupe nieakeho tovaru nad 20 eur moze byt tovar na colnici skontrolovany predavajuci vetsinov ale ceny upravuje cize zaplatila si 25 eur ale oni pisu ze tovar stal len 18 eur .Skusenosti kladne z 1000 objednanych veci mi neprisla autokamera v hodnote 30 eur z ciny vysla ale stratila sa v europe
@scenarista Takže nemusím ísť do banky povoliť tú platbu do zahraničia, ani nič? Stačí napísať len to číslo karty? A, áno, píšu free shiping Tak ja si chcem zatial objednať len nejaké hodinky a tričko, aby som skúsila ako je to s tou stránkou a potom uvidím
A keď si to objednám, tak mi príde nejaký mail, aby som objednávku potvrdila? Lebo viem, že sa potvrdzuje objednávka a potom, že mi tovar prišiel
Vetsina kariet to ma davno povolene ja som tiez nic nemusel povolit .Das do kosika vyplnis udaje a v momente mas zaplatene ak sa napriklad bojis zneuzitiu udajov (coho sa ale bat nemusis) urob si elektronicku penazenku.Takze chces si objednat hodinky a tricko tak o clo sa bat nemusis oni to kontroluju len ked nesedi vaha a podobne .Po zaplateni budes moct pozerat kde sa tvoj tovar nachadza ci je este v Chine alebo na mori .Potvrdovat nemusis nic to potvrdovanie je vlastne len to ze ti bol tovar doruceny potvrdenim das suhlas aliexpresu ktory posle peniaze predavajucemu inak musi cakat predavajuci tyzden kym mu peniaze pridu.Ak si bola spokojna tak z ludskosti by si to predsa len potvrdit mala
Nemusis sa bat je to normalny obchod dokonca ak ti tovar nepride napises ziadost a peniaze ti aliexpress vrati je to ako banka drzi peniaze kym ti nepride tovar az vtedy ich posle predavajucemu inac .Dam ti ale radu pozeraj pozorne to cislovanie mama objednavala ties saty spolocenske a take veci ale chodili jej bud vetsie alebo mensie cisla potom nieako pochopila to cislovanie este jedna rada nekupuj alektroniku
ja mám odtiaľ všeličo už objednávam viac z aliexpressu ako z ebay
a nikdy som s tým žiaden problém nemala, akurát dodanie trvá zväčša okolo 3-4 týždňov
@joplinka ahoj,viem ze sa nepozname,chcem dcere objednat toto tricko-saty » www.aliexpress.com/item/2014-New-A...
nikdy som neobjednavala,cez shopy stoji cca 15eur,prosim Ta neobjednala by si mi ho,peniazky by som poslala vopred,dakujem
Na nakupovanie stači takmer akakolvek karta VISA alebo MASTERCARD.. A vlastne sa ani netreba velmi bat, lebo tam nakupuje kopec ludi denne.. » megatron.sk/novod-ako-nakup...
Tiez uz objednavam iba z aliexpress, vacsinou mi to poslu do 20 dni. Na ebay som uz aj pomaly zabudol.. prakticky tam maju to iste na aliexpress, len lacnejsie
@scenarista ...chcela by som ta pekne poprosit ci by si vedelporasit...este somnikdy neobjednavala a chcela by som dcerke hracku...len ohľadom toho platenia. ..nemam kreditnu kartu mam klasicku debet nu..a pises o elektronickej penazenke ...vedel by si helf ako na to moooooc ďakujem
inak ja tiež teraz kupujem cez aliexpress ale mám aj zľavy celkom, lebo pozerám kupóny zľavové DD párkrát som dostala aj od samotného predajcu, ale naša som na to takú stránku » www.kuponyzdarma.sk/... a je to celky fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A keď si to objednám, tak mi príde nejaký mail, aby som objednávku potvrdila? Lebo viem, že sa potvrdzuje objednávka a potom, že mi tovar prišiel
a nikdy som s tým žiaden problém nemala, akurát dodanie trvá zväčša okolo 3-4 týždňov
nikdy som neobjednavala,cez shopy stoji cca 15eur,prosim Ta neobjednala by si mi ho,peniazky by som poslala vopred,dakujem
» megatron.sk/novod-ako-nakup...
Tiez uz objednavam iba z aliexpress, vacsinou mi to poslu do 20 dni. Na ebay som uz aj pomaly zabudol.. prakticky tam maju to iste na aliexpress, len lacnejsie