Objednala som si obliečky s potlačou .. Včera mi prišli no úplne s niečim iným .. Volala som tam a oni že vraj to není ich chyba a asi som objednala tie alebo niečo také .. Aj som si pozerala @-mail a bol tam odkaz na tie periny ktoré som si skutočne obje
no ale ty si v prave, nesmies sa bat, ked kupujes tovar cez internet, mas pravo do 7 dni tovar vratit bez udania dovodu, normalne im to posli naspat, nech ti vratia peniaze a pred tym im napis mail a informuj ich, ze im vracias tovar ktory si si neobjednala a ktory bol poskodeny...bud nekompromisna, ja by som im dala...a ten potvrdzujuci mail si nechaj ako dokaz, ak to nepomoze, zavolaj, alebo napis im, ze budes informovat obchodnu inspekciu - to si nechaj ako poslednu moznost...mimochodom, vobec nevidim nic zvlastne na tom, ak niekto objedna zo seriozneho internetoveho obchodu obliecky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov