Milujem fialovú a modrú a čiernu a bielu, to sú najčastejšie farby mojho oblečka nájde sa sem tam aj zelená a červená, nenávidím žltú, oranžovú a hnedú !
Zväčša čierne alebo tmavé, zelenú a červenú znesiem.
Neznášam ružové, purpurové, štetkovsky fialové handry a všetky, čo pôsobia pipkovsky. I keď na niečom inom samotná tá farba nemusí tak pôsobiť, tak to je iné. Ale o ružovej pochybujem, že by to platilo. A purpurovú neznášam celkovo. A krikľavé by som si na seba nikdy nedala.
no prevláda čierna...nikdy by som na seba nenavliekla napríklad kriklavú farbu...pokial mi ide k kratasom abo k topánkam tak ešte nejakú tmavšiu...a topánky len biele a čierne!!
no ja mám takmer celý šatník čierny, takže sa v tom čiernom chaose občas nedokážem vysomáriť Vždy to tam celé ráno prehrabávam, kým nájdem to, čo som hľadala Ale inak zbožňujem aj fialovú... A aj biela je celkom fajn
Pestré veci v mojom šatníku nie sú takmer vôbec...
najviac je tam čiernej jednoznačne. a potom, asi tak na rovnako biela, hnedá, modrá, červená a šedá, trochu zelenej a žltej. a čo nenávidím? ružovú a oranžovú, nejako mám k týmto dvom naozaj teplým farbám odpor, proste sa na ne necítim. a inak zvláštne je, že nemám nič fialové, hoci, až tak sa nečudujem, kedysi som nosila len čiernu, bielu a šedú (plus modré rifle) a potom ma zrazu zlákala zelená, po nej žltá a teraz červená... tak sa farby dostali opäť do môjho šatníka ale fialová ešte nie
no mne ide predovšetkým ani nie o farbu oblečenia, ale o to, ako to vyzerá, pôsobí... som dosť extravagantný človek, mám v šatníku pár fakt že kúskov, ktoré v prvom rade len tak niekto nemá a v druhom rade málokto by mal odvahu si to obliecť
v poslednej dobe milujem zelenu... ... vsetko kupujem v zelenej, ale mam vela aj ciernej abo cervenej... nenavidim vsak taku decku ruzovu a modru ... :-!
Rada sa pýtam ľudí, akej farby je podľa nich moje tričko, čo zásadne vedie k hádke, milujem odtiene na rozhraní dvoch farieb.
Takú tú nemocničnú zelenomodrú, nemocnici, tmavú hnedofialovú a "blurple" presne v strede medzi fialovou a modrou.Čiernu a všetky tmavé farby.
Desím sa žltej (aj keď reflexnovestová je super), ružovej, pastelovej modrej a béžovej.Ani biela mi nie je po srsti, ale na pracovnom plášti ju žeriem.
no mám to tak vyrovnané asi ale najradšej mám bielu, potom červená, béžová, šedá, zelená, modrá, nejaká ružová. fialová sa mi páči ale moc jej nemám. a čierne veci mám, to je jasné. nepáči sa mi moc oranžová, ani hnedá (iba na taškách, topánkach) a potom také tie neónové hnusy
mam vela farieb, najmenej(skoro vobec nenosim zelenu iba na doma) asi najviac mam modrej , niečo fialkove, niečo biele, sive,ruzove a čierne(to iba obcas)
V poslednej dobe kombinujem čiernu, tmavomodrú, zelenú a trochu fialovej. Všeobecne moc nemusím teplé odtiene, aj keď niekedy mám náladu na žltú. Ale ondžandžovú a žurovú by som najradšej vymazala z môjho farebného spektra.
Ja mám v poslednom čase strašne rada fialovú a na oblečení sa mi začína páčiť sivá/šedá. Nie som "alergická" na žiadnu farbu, istý čas som, ako ty @bonita , neznášala ružovú, ale sú aj také oblečenia v ružovej farbe, ktoré sa mi páčia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Neznášam ružové, purpurové, štetkovsky fialové handry a všetky, čo pôsobia pipkovsky. I keď na niečom inom samotná tá farba nemusí tak pôsobiť, tak to je iné. Ale o ružovej pochybujem, že by to platilo. A purpurovú neznášam celkovo. A krikľavé by som si na seba nikdy nedala.
no prevláda čierna...nikdy by som na seba nenavliekla napríklad kriklavú farbu...pokial mi ide k kratasom abo k topánkam tak ešte nejakú tmavšiu...a topánky len biele a čierne!!
najradšej nosím zelenú, červenú, čiernu, žltú, pásikavé veci, cyklaménovú a tak.
a najviac prevláda zelená a červená.
A čo sa týka všeobecnosti nemám rád keď mám na oblečení nejaký nápis - u mňa len zriedkavo nájdeš nejaké tričko z nápisom...
Pestré veci v mojom šatníku nie sú takmer vôbec...
no mne ide predovšetkým ani nie o farbu oblečenia, ale o to, ako to vyzerá, pôsobí... som dosť extravagantný človek, mám v šatníku pár fakt že kúskov, ktoré v prvom rade len tak niekto nemá a v druhom rade málokto by mal odvahu si to obliecť
čosi žiarivé by som si na seba dala iba na spestrenie, ako doplnenie čiernej, nie však ružovú, žltú (najmä krikľavú) a podobne
Takú tú nemocničnú zelenomodrú, nemocnici, tmavú hnedofialovú a "blurple" presne v strede medzi fialovou a modrou.Čiernu a všetky tmavé farby.
Desím sa žltej (aj keď reflexnovestová je super), ružovej, pastelovej modrej a béžovej.Ani biela mi nie je po srsti, ale na pracovnom plášti ju žeriem.
u mna prevladaju jednoznacne tmave farby
A nenosím ani v šatníku nemám farby - červená (fuj), ružová a akékoľvek pastelové či krikľavé odtiene.