myslim ze tato diskusia tu este nebola, ajked je asi trosku od veci... Ale aj tak, co sa paci chalanom, ake oblecenie? (na babe) Niektory miluju vystrihy az po poupok a niektory zase uprednostnuju klasicke rifle tricko bunda a ides..Tak co?
Každej babe sa hodí niečo iné. A každá vie aké oblečenie jej sadne - ktoré jej zvýrazní prednosti a naopak zakryje to čo by sme nemali vidieť. Takže je to individuálne.
no kazda baba vypada dobre v niecom inom .. ja osobne mam rad slusne pekne oblecene baby.. ziadne pipky , velke vystrihy ani minisukne.. aj na tie sukne sa dobre pozera + fakt sa mi nepacia mini tricka co odhaluju pupok.. hroza des
Co sa tyka nohavic,u ma najviac vedu trendove rifle cigaretoveho strihu,pripadne naspodku zuzene a celkovo obtiahnute-volne veci nenavidim-ale samozrejme ze nie mrkvace keby niekto nevedel o com hovorim mam niekolko roznych strihov a farieb tych rifli alebo aj nohavic obyc. v skryni,takze si mozem vyberat
samozrejme ked je leto a horuco vonku tak bud kratase alebo minisukna najlepsie riflove tiez
co sa vrchu tyka najradsej nosim iba tricko na ramienka take ale sexi alebo vyzyvave ale urcite nie jak kurva nejaka-take na urovni
a co mam uplne najradsej su proste plavky-myslim ze aj chalani najviac na ne letia,po evinom ruchu teda az ako tu uz jeden chalan spomenul
nohavice...teraz sa mi nejako fakt,ze brutusne zapacili take farebne...tie su uplne spicoveeee ...ale tak ja sa obleciem vzdy podla nalady...v skrini mam podla mna toho dost takze mam na vyber...ale tiez nemam moc rada ked mi je vidno krize...ale tak no...ja sa obliekam naozaj podla nalady
ale nee kazda baba v niecom inom dobre vyzera ....ale nemam rad ked baba co je pri sebe ze si da obtiahnute veci ...napr jak guliarky na LOH 2008 ....sak to jak bravcovy bok vakuovo baleny
ale aby môj príspevok neobišiel nadarmo, tak vám prezradím psychologickú poznámku, čo sa týka obliekania žien...ženy sa obliekajú nie pre mužov, ale pre to, že "súťažia" medzi sebou, ktorá vyzerá lepšie, a ktorá má na značku, ktorá sa vyzná v outfitoch, je to tak proste...od muža je jasné, že žene hodí kompliment, ale keď ju hodí žena, to je iné, väčšie potešenie, by som povedala
presne...nuz co sa obliekania snazim sa obliketa pekne slusne ale nie jak mniska, mam rada trendove veci ale neznasma farebne gate a tak evselijak euletove veci, mam rada taku klasicku modu taku slusacku.najlepsie ked su tie vecicky take zlatucke napr svetriky s velkymi gombikmi ale nohavice musia byt obtiahnute to inak nejde
paci sa mi to co sa jej hodi...ale NEZNASAM... HIP HOP BABY ....ked si daju siroke tenisky na seba rifle xxl...a neviem co...to vobec nemusim...fuj...mne sa paci taka sportova elegancia na babach
zo zasadz nenosim nic s trblietkami,priblblymi napisikmi a ani minisukienky.Najcastejsie je to moje tricko exploited a optom este takych 5 najfrekventovanejsich...a k tomu teplaky alebo rifle...a mam srdecne v pici ci sa to chlapom paci alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale ina francuszke tanga, sukna,ale hore tielko, ci tricko sk8, cierne nohavice a nejake salene boty.
samozrejme ked je leto a horuco vonku tak bud kratase alebo minisukna najlepsie riflove tiez
co sa vrchu tyka najradsej nosim iba tricko na ramienka take ale sexi alebo vyzyvave ale urcite nie jak kurva nejaka-take na urovni
a co mam uplne najradsej su proste plavky-myslim ze aj chalani najviac na ne letia,po evinom ruchu teda az ako tu uz jeden chalan spomenul
1. čierne nohavice a blúzka
2. rifle s tričkom na ramienka
3. bratove tričko XXL alebo jeho košeľa (ale vraj to bolo fakt sexy a bolo to tesne po prebudení)
A ako rozlíšime také tričko, ktoré je na úrovni a také, ktoré je pre štetku?
ale nee kazda baba v niecom inom dobre vyzera ....ale nemam rad ked baba co je pri sebe ze si da obtiahnute veci ...napr jak guliarky na LOH 2008 ....sak to jak bravcovy bok vakuovo baleny
Asi rifle, nejake pekne cierne tricko a tak...
ale aby môj príspevok neobišiel nadarmo, tak vám prezradím psychologickú poznámku, čo sa týka obliekania žien...ženy sa obliekajú nie pre mužov, ale pre to, že "súťažia" medzi sebou, ktorá vyzerá lepšie, a ktorá má na značku, ktorá sa vyzná v outfitoch, je to tak proste...od muža je jasné, že žene hodí kompliment, ale keď ju hodí žena, to je iné, väčšie potešenie, by som povedala
a do spolocnosti brnenie!
Krása ...
Tepláky drtia proste