Ahojte, potrebujem pomôcť s oblečením Idem na večeru zo školy, ako darček kvôli prospechu a tak, proste za odmenu. A keďže som skôr typ ktorý na večre nechodí, netuším čo si mám dať na seba. Baby prosím vás napíšte mi čo by ste si obliekli vy. Ďakujem
No je to asi dosť formálne keďže je to zo školy. Idú tam aj tri ďalšie baby ale ony sa obliekajú ako na ples v opere A ide hlavne o to, že ja nemám doma žiadne pekné a slušné veci iba také na bežné nosenie + som ešte dosť športový typ. A tak som myslela že či mi niekto nevie poradiť či by obyčajné veci na bežný deň neboli v pohode
Nemusíš si obliekať šaty... Vezmi si čierne nohavice, bielu košeľu, na to čierne sako a baleríny- napríklad... A keď si to kúpiš, tak o rok to využiješ pri zelenom stole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dala by som si bud nejake gate+kosela/bluzka+balerinky/topanky na opatku
alebo nejaku suknu a zbytok to ako v prvom pripade + pripadne sako polda pocasia
alebo nejake neformalne saty a k tomu znovu balerinky/opatky, na vrch svetrik/sako
Ak máš čierne rifle +košelu elegantnú +balerínky..
alebo si požičaj od nejakej kamarátky ,ked ty také nič nemáš .
ale čo najskôr si to zadováž lebo to využiješ vždy .
či na maturitu, skúšky na VŠ alebo pohovory do práce, ak nepôjdeš robiť dakde do fastfoodu alebo upratovačku, v rifloch tam asi nepôjdeš