tak hej, ale tie slúchadlá sú v každom prípade fajn, okrem toho, že limitujú tú príšernú rádiovú hudbu, čo tam zvykne hrať, tak aj 90% otravných predavačiek to odradí od tupej otázky "ako vám pomôžem?". i keď sú aj také exotky, čo ti pomaly aj ucho odtrhnú, len aby mohli takto komunikovať...
@leilla aj ja tak chodim nakupovat inak by som tam hodinu nemohla vydrzat a niekedy v nemenovynch obchdocoh na podiv aj dobru mjuzik zacujem ze idu dole sluchatka
Ja neviem, či som si vôbec niekedy v živote niečo na seba sama kúpila, neznášam veľmi dobre obchody s oblečením. Nepočítam jedno tričko, tenisky a čiapky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neviem ako ty, ale ja oblečenie v supermarketoch moc nekupujem... a hudbu počúvam z ajpodu...
tak hej, ale tie slúchadlá sú v každom prípade fajn, okrem toho, že limitujú tú príšernú rádiovú hudbu, čo tam zvykne hrať, tak aj 90% otravných predavačiek to odradí od tupej otázky "ako vám pomôžem?". i keď sú aj také exotky, čo ti pomaly aj ucho odtrhnú, len aby mohli takto komunikovať...