Ja nenakupujem oblečenie v lidli z dôvodu, že nechcem vyzerať ako polka mesta. U nás má totiž také oblečenie kadekto. Maximálne si tam kupujem spodné prádlo. Avšak moja mamina tam rada nakupuje, lebo sú tam pomerne lacné a kvalitné veci.
Mam niekolko veci lebo mam pocit ze byvaju kvalitne ale ako vyssie spomenute nechcem vyzerat jak polka mesta cize vacsinou skor mam take veci co su v kazdom obchode take iste neutralne...ale mam odtial aj prechodnu bundu no
Mám odtiaľ pár kúskov (šaty, sveter, tričko, nohavice) a som s nimi spokojná. Kúpila by som si aj viac vecí, len u nás je problém, že malé veľkosti k nám zväčša ani nedorazia.
Viem sa kompletne obliect z Lidlu, nohavicky, podprsenku, pancuchy, suknu, top, svetrik, bundu aj topanky
Priserne milujem Lidl a hlavne spodne pradlo a sportove oblecenia maju POPICI. A co, ze kazdy vie, ze je to z Lidlu, moj outfit stal 40 eur vratane topanok a spodarov, zavidte
mám odtiaľ dosť vecí, je pravda, že odtiaľ mám aj pár zo svojich najobľúbenejších kúskov oblečenia, ale zas boli aj také, čo po jednom-dvoch praniach sa roztiahli do šírky (tričká napr.) alebo tenisky sa mi urobila diera zo spodu ale celkovo keďže je to tam v dosť v pohode cene, tak som spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Asi by som tu bola do večera
Neviem, prečo mi lidl ešte neplatí za reklamu
Dobrá tretina vecí, čo vlastním, je z Lidla
Priserne milujem Lidl a hlavne spodne pradlo a sportove oblecenia maju POPICI. A co, ze kazdy vie, ze je to z Lidlu, moj outfit stal 40 eur vratane topanok a spodarov, zavidte