Oblečenie značiek Louis Vuitton, Armani, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada, Lacoste sa vyrábajú v Číne?
Oblečenie značiek Louis Vuitton, Armani, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada, Lacoste sa vyrábajú v Číne? Aký máte na to názor?...Podľa mňa sa nerozlišuje teraz Fake a Original lebo všetko aj oblečenie čo sa predáva v USA ako značky Gucci a Armani su z Čí
taký, že móda ma nikdy nezaujímala, a dúfam, že ma ani nikdy zaujímať nebude. príde mi povrchné riešiť takéto hlúposti, ak na to máš a kúpiš si to, fajn, gratulujem, že patríš k menšine. ak na to nemáš, nekúpiš si to, nepolemizuj nad tým.
Vyraba sa handra v tom istom zavode, neskor sa kontroluje kvalita a na zaklade kontroly sa handre znacka bud prideli, alebo nie. To co znacku neziskalo skonci pod nejakou x znackou a s "lacnou" cenovkou na trhu, alebo u azijca
hmm zaujimave ze mne kazda vec, co som si doteraz kupil vydrzala 5 rokov .... a je medzi nimi aj mikina ktory som bez mala nosil 12 hodin kazdy den..... stale je dobra
kto sa vie obliekat, tento to vie kto to nevie, ten to nevie a moze si pindat..... a to som na oblecenie nikdy vela neutracal
Nemám nič zo značiek vyššie uvedených, no myslím si o tom to, že to je biznis, dobrý biznis. A vyrába sa to v číne, lebo je tam lacná výroba. Firmy si tam nahádžu vlastných manažérov a ide sa. Si fakt tak paranoidný alebo len neznalý, že tie výrobky schvaľuje nejaký číňan, čo doteraz robil taxikára na trojkolke?
Ešte k tomu, čo napísal @hluzar , mňa tiež drvivá väčšina vecí dlho vydrží, aj značkové a aj neznačkové.
Treba dávať pozor z akého materiálu tá vec je a treba v obchode skontrolovať, či sa niekde nezačína párať-ako je šitá.
A je to trochu o spôsobe čistenia, ak niekto drbne nejakú vec z jemného materiálu do práčky na 60, perie to v najlacnejšom prášku a následnu ju hodí na horúci radiátor, tak môže ísť aj o Versaceho, aj tak skončí tá vec v najlepšom prípade ako handra na prach...
moc sa do toho nevyznám.. ale, pokiaľ viem, nesie to mená po tých návrhárov a neviem po kom, tak myslím že v Číne sa to nevyrába (vzľadom na to, že možno sami navrhujú tie blbosti.. )
@cocca-colla Oni to navrhuju (kreslia) a zamestnanci v dielniach to usiju.
Inak tie niektore komenty ze vsetko je z Ciny su dost odveci. Nemyslim ze by ti navrhari na tom boli az tak zle aby setrili na tom ze im to usije daka lacna pracovna sila, ajtak by sa to vyrovnalo tym ze by ten vyvoz vyrobkov z Ciny bol ajtak nakladny takze by to ziaden zmysel nemalo.
Originály nepredávajú za 500 eur ale za 5000 eur...
Minule som čítala článok o tom, že či tieto značky skrachujú, keďže hlavne v Číne vyrábajú dokonalé atrapy a prečo by si ľudia kupovali originál, keď môžu mať za neuveriteľne nízku cenu niečo, čo sa nijak od originálu neodlišuje?
Pochybujem že sa úplne všetko vyrába v Číne - minule sa mi podarilo zhliadnuť v telke dokument, kde vysvetľovali, podľa čoho sa dá identifikovať originál jednej tej značky - boli to kabelky, pamätám si akurát že boli zlato-hnedé vzorované - pointa bola v tom, že originál bol vyrobený tak, že nikde cez tie vzory neprechádzali švy. (neviem či dokonca tam tie vzory neboli ručne maľované práve tak, aby to presne vyšlo)
Tým chcem ale povedať, že niektoré značky sa naozaj snažia udržať si tú kvalitu vďaka ktorej sa stali známe...
Ale teda mňa osobne tie značky nezaujímajú. (raz sme boli nakupovať u Turkov - vyzeralo to ako u číňanov, nízke ceny, ale fakt pekné a kvalitné oblečenie)
vsetko sa vyraba v Cine, aj elektronika ktora ma napis Made in Eu je v skutocnosti vyrobena v Cine, len sa pri prevoze do Eu rozmontuje napr. na par casti aby a tu sa to zmontuje uz iba dokopy..
Neviem, ci by dal znamy navrhar robit veci do Ciny, ale napriklad na Slovensku sa sili topanky znacky Mefisto (v USA sa predavaju cca okolo 150 USD, aj viac), ale len zvrsky, podrazky k nim sa prisivali v Portugalsku a na topanke je vyrazene len Made in Portugal - o Slovensku ani zmienka. Tak isto sa napriklad na Slovensku robia rozne upletove veci pre Yves Saint Lauren, siju sa obleky Hugo Boss, ....
Tym som len chcela povedat, ze niekedy sa neda verit ani tomu, co je na tom vyrobku napisane...
ide o to že tieto značky aj ked sa vyrabaju v číne su vyrobené z kvalitných matrialov oproti tým značkam čo kupite u vietnamcova čo je všelijaka umelina a samozrejme ked tam daju tu značku napr. GUCCI tak sa ta cena 50 X znásobí ...ale dneska kupite aj ine kvalitne značky z dobreho materialu akurat že neni su COOL pretože ich nenosi vysoka kasta ale napr. mi slovaci mame dobru značku SLOVENKA a tieto veci tejto značky sa vyrábajú tu na SVK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pýtaš sa prečo? veď sme si skoro podobní
imidž je niečo, ale nie všetko. ty si to v hlave trochu poplietol
si iba prázna schránka oblečená do značiek
vieš zober si že koľko by zarobili na niečom čo je vyrobené v Taliansku a predáva sa to za tých 500 evri, dajme tomu len 250
ale keď je to s číny, zarobia 499,9 eur
a keď je to s číny, tak sa to pokazí skôr ako s Talianska, takže si musíš kúpiť zasa nové a zarobia zas, to je bussines
kto sa vie obliekat, tento to vie kto to nevie, ten to nevie a moze si pindat..... a to som na oblecenie nikdy vela neutracal
a najlepsie sa kupuje pri prechode rocnych obdobi...... vtedy su vsade brutalne zlavy
Ani jednu značku z týchto uvedených by som nenosila..
A tým som asi skončila..
Treba dávať pozor z akého materiálu tá vec je a treba v obchode skontrolovať, či sa niekde nezačína párať-ako je šitá.
A je to trochu o spôsobe čistenia, ak niekto drbne nejakú vec z jemného materiálu do práčky na 60, perie to v najlacnejšom prášku a následnu ju hodí na horúci radiátor, tak môže ísť aj o Versaceho, aj tak skončí tá vec v najlepšom prípade ako handra na prach...
moc sa do toho nevyznám.. ale, pokiaľ viem, nesie to mená po tých návrhárov a neviem po kom, tak myslím že v Číne sa to nevyrába (vzľadom na to, že možno sami navrhujú tie blbosti.. )
Inak tie niektore komenty ze vsetko je z Ciny su dost odveci. Nemyslim ze by ti navrhari na tom boli az tak zle aby setrili na tom ze im to usije daka lacna pracovna sila, ajtak by sa to vyrovnalo tym ze by ten vyvoz vyrobkov z Ciny bol ajtak nakladny takze by to ziaden zmysel nemalo.
Minule som čítala článok o tom, že či tieto značky skrachujú, keďže hlavne v Číne vyrábajú dokonalé atrapy a prečo by si ľudia kupovali originál, keď môžu mať za neuveriteľne nízku cenu niečo, čo sa nijak od originálu neodlišuje?
Tým chcem ale povedať, že niektoré značky sa naozaj snažia udržať si tú kvalitu vďaka ktorej sa stali známe...
Ale teda mňa osobne tie značky nezaujímajú. (raz sme boli nakupovať u Turkov - vyzeralo to ako u číňanov, nízke ceny, ale fakt pekné a kvalitné oblečenie)
Najznamejsi navrhari by si urceti nenechali siť svoje značky v Číne !!!!
Ludia spamatajte sa proste nemusite tu riesit take veci ked na to nemate !!!
Ja viem ze jedne rifle od dajme tomu Louis Vuitton stoja ORIGINALI !!! 350+ eur !!!
Takze nieje to lacna zalezitost !! Ale take ze Fake ano da sa povedat ze 65% ludi na tomto svete si kupuju Fake !! Lebo za Fake daju 50 eur+ !!
Takze nemame o com to tu riesit lebo to nema zmysel !
Len to som chcel povedat ze istotne by si NEDAL ZNAMY NAVRHAR VYROBIT VECI DO CINY !!!!!!!!!!!!!!! SA SPAMATAJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tym som len chcela povedat, ze niekedy sa neda verit ani tomu, co je na tom vyrobku napisane...