@fxx A čo je podľa teba "ozajstná" značka? Lebo podľa mňa to určite nie je napríklad ani cropp, adidas,puma, nike a podobne.
Ak by sme sa mali baviť o ozajstných,kvalitných značkách, tak myslím, že by bola taká diskusia zbytočná, lebo skoro nikdo nemá, aby nosil oblečenie značiek Versace,Gucci a podobne
Preto chápem takéto diskusie skôr ako niečo, že v akých obchodoch nakupujeme oblečenie, lebo mi naozaj príde zbytočné diskutovať o tom, že či je značka Terannova,Kenvelo, Adidas,lebo ani jedna z nich nie je nejaké extra značka, je to len oblečenie, ktoré sa masovo vyrába v číne,Iindii a podobných krajinách.
@d170 tu nejde o to že čo je made in china,lebo aj velke značka mas made in china,vyrobene to tam moze byt,ale v kvalitnej tovarni.Aj nike boty mas made in china a predsa su kvalitne.
ja neuznavam za zančku adidas nike puma,a typy ako new yorker,to je len obchod,nie značka,taktiež kenvelo cropp..
gucii a dior a pod. to su uz kusky od navrharov,to je značka.
pre mna su značky ako mass denim,roca wear,a pod. ,nebudem to vypisovat lebo aj tak to nido nepozna,takisto lonsdale everlast fred perry ben sherman..ed hardy tommy hilifiger,to su pre mna značky,a za zančky povazujem aj tie skateove vans dc element ..
@9 ty si v pohode,?..ako mozes porovnavat nieco z teranovy a zo znackami adidas alebo nike puma...tieto veci su o dost drahsie ako z terranovi...ties nehovorim ze su to nejake uzasne znacky alebo co....ale ties by so nehadzala do kopy obycajne obchody ako terranova new yorker a podobne so znackovymi
@fxx čo sa týka obuvy Nike, dala by sa polemizovať, chod napríklad na stránku staznosti.sk a určite nebudeš mať pocit, že tá obuv je až taká kvalitná.
Samozrejme, že je lepšia ako obuv z blšáku, ale extra kvalitná nie je. Minule som čítala test tenisiek a najlepšie dopadli tenisky z Tesca, potom až boli tenisky Nike a posledné boli tenisky z Miletičky.
Tie značky čo si vypísal nepoznám,ale súhlasím s tebou, že často je oblečenie z obchodov, ktoré skoro nikto nepozná lepšie ako napríklad z Terannovy, Kenvela, teda z obchodov, ktoré pozná každý.
Ale je to o kvalite/nekvalite, nie o tom, že čo je značka, lebo ozajstná značka nie je ani tá, čo skoro nikto nepozná a ani napríklad Terannova.
@d170 tak uprimne,mne zalezi len na značke,ide mi LEN o značku,aby bola pre mna co naj,je mi to jedno ze to bude nekvalitne ale ked mam znackove boty,mam predsa len lepsi pocit,ako by som mal boty za 10eur od cinana,urcite su pre mna pohodlnejsie,a zatial som este s nike nemal ziadny problem.
A mne ani tak nejde o to aby som kupoval znamu značku celkovo,staci ked je znama pre mna,a viem ze je to velka znacka, a ocenia ju ludia medzi ktorymi sa pohybujem.
A btw. v Kenvele su tak hrozne veci,ze zakazdym tam vojdem,ale este nikdy som si tam nic nekupil takisto ani v terranove
@Deniskaooh Ked je niečo drahšie, neznamená to automaticky, že je to aj kvalitnejšie, lebo cena často nehovorí o kvalite ale skôr je to o marketingu.
Si myslíš, že napríklad z čoho platí Adidas rozsiahle, celosvetové reklamné kampane alebo z čoho podporuje športové kluby? Len z toho, že predávajú predražený tovar, za ktorí násťročný s radosťou zaplatia, lebo je tá značka medzi nimi "in".
@17 myslím si ze znacky adidas nike a pod. uz dááávno nie sú medzi mladými in....teras prevahuju skor znacky ktoré vacsina starsich nepozna..a na prvy pohlad si niekto ani nevsimne ze tamto tricko je znackove...ale ty co sa vtom vyznaju si to vsimnu hned aj ked nieje cez cele tricko napis tej a tej znacky...
@fxx Ja to chápem, tiež som mala také obdobie, ono to časom prejde. človek je veľmi ovplyvňovaný spolužiakmi a napríklad kto nemá napríklad Nike, Adidas, tak je chudák.
Ale časom na tom prestaneš lipnúť a zistíš, že sú to často vyhodené peniaze.
Aj mne sa napríklad Nike páči, ale nie preto, že je to Nike, ale páči sa mi dizajn ich oblečenia a obuvi a preto si občas niečo kúpim, ale snažím sa to obmedzovať, lebo vidím, že je to pekné, ale cena je vysoká a kvalita bohužial iba priemerná, nie vysoká :/
@d170 no hej,niekedy aj ja idem len do new yorkra,ale ked mozem tak radsej znacku,a kupujem si to pre seba,nikdy sa mi nikto nesmial ze nemam značkove oblečenie,a nike za znečku naozaj nepovažujem,jedine tak boty nike. A snazim sa co najviac nakupovat v akciach,alebo na nete,je to o dost lacnejšie,ja mam napriklad asi najdrahsie kupene tričko za 15eur,ale kazdeho povodna cena bola minimalne 30eur
@deniskaooh no to je moj pripad,mam oči len pre oblecenia na ludoch,vzdy pozeram kto ma co na sebe,a poznam uplne vsetky znacky,nemusi to tam byt ani napisane a hned viem ze jaka je to znacka,poznam tie vzory ktore pouzivaju
Adio, DC, Vans, Titus, Famous atd. su znacky ktore mam rad a kupujem si ich za svoje zarobene peniaze. Dolce & Gabbana, Ed Hardy, Gin Tonic, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans.. su sice znacky ktore sa nachadzaju v mojom satniku ale aj napriek tomu ich nenosim kedze to bola len snaha mojej matky urobit mi "radost" (presadit u mna jej styl obliekania) obleciem si to len v pripade ked mam byt akoze slusnejsie obleceny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Inač také som si veru už dávno nekúpila.
Ak by sme sa mali baviť o ozajstných,kvalitných značkách, tak myslím, že by bola taká diskusia zbytočná, lebo skoro nikdo nemá, aby nosil oblečenie značiek Versace,Gucci a podobne
Preto chápem takéto diskusie skôr ako niečo, že v akých obchodoch nakupujeme oblečenie, lebo mi naozaj príde zbytočné diskutovať o tom, že či je značka Terannova,Kenvelo, Adidas,lebo ani jedna z nich nie je nejaké extra značka, je to len oblečenie, ktoré sa masovo vyrába v číne,Iindii a podobných krajinách.
ja neuznavam za zančku adidas nike puma,a typy ako new yorker,to je len obchod,nie značka,taktiež kenvelo cropp..
gucii a dior a pod. to su uz kusky od navrharov,to je značka.
pre mna su značky ako mass denim,roca wear,a pod. ,nebudem to vypisovat lebo aj tak to nido nepozna,takisto lonsdale everlast fred perry ben sherman..ed hardy tommy hilifiger,to su pre mna značky,a za zančky povazujem aj tie skateove vans dc element ..
Samozrejme, že je lepšia ako obuv z blšáku, ale extra kvalitná nie je. Minule som čítala test tenisiek a najlepšie dopadli tenisky z Tesca, potom až boli tenisky Nike a posledné boli tenisky z Miletičky.
Tie značky čo si vypísal nepoznám,ale súhlasím s tebou, že často je oblečenie z obchodov, ktoré skoro nikto nepozná lepšie ako napríklad z Terannovy, Kenvela, teda z obchodov, ktoré pozná každý.
Ale je to o kvalite/nekvalite, nie o tom, že čo je značka, lebo ozajstná značka nie je ani tá, čo skoro nikto nepozná a ani napríklad Terannova.
A mne ani tak nejde o to aby som kupoval znamu značku celkovo,staci ked je znama pre mna,a viem ze je to velka znacka, a ocenia ju ludia medzi ktorymi sa pohybujem.
A btw. v Kenvele su tak hrozne veci,ze zakazdym tam vojdem,ale este nikdy som si tam nic nekupil takisto ani v terranove
Si myslíš, že napríklad z čoho platí Adidas rozsiahle, celosvetové reklamné kampane alebo z čoho podporuje športové kluby? Len z toho, že predávajú predražený tovar, za ktorí násťročný s radosťou zaplatia, lebo je tá značka medzi nimi "in".
Ale časom na tom prestaneš lipnúť a zistíš, že sú to často vyhodené peniaze.
Aj mne sa napríklad Nike páči, ale nie preto, že je to Nike, ale páči sa mi dizajn ich oblečenia a obuvi a preto si občas niečo kúpim, ale snažím sa to obmedzovať, lebo vidím, že je to pekné, ale cena je vysoká a kvalita bohužial iba priemerná, nie vysoká :/
...style, design, fresh ....to vsetko v jednom obchode