aj tak je vtipné, ako si všetci nacapujú na seba americké (dobre i britské) vlajky a príde im to úplne normálne, ale ak by dakto prišiel so slovenskou, tak by naňho pozerali ako na debila
@mielikki Každý si na seba oblečie oblečenie s takým motívom, aký sa mu páči... veľa ľudí by oveľa radšej žilo v USA/GB ako tu a možno práve preto vyhľadávajú takéto motívy .
to je ako s tými úchvatnými basebalovými bundami (ach) ...keď to má jeden, už to musia mať všetci a všetci v tom sú "akože brutálne štýlový"...(hej je to strašne štýlové keď to má polka báb v meste lebo jedna to videla na weheartit alebo podobnej stránke tak si to kúpila a potom si to kúpilo ďalších 5 báb a potom dalších 5 a dalších 5 a...(ach)
pointa akoze slovačka nosi trucka z americkymi a anglickymi vlajkami akoze to co sa hra na anglicanku američanku nevidim vtom vyyyznam
aj minule som videla uz aj plavky boze TRPAAS take plavky nosit ako pekne boli ale tak boha niesom tej narodnosti naco tomam nosit take dost blbe.. avsetky komentare ja ich chccem tie su kraasne
ježiši.... v móde je americká vlajka, tie kokotské mikiny, čo nosia amícsky nagélovaný športovci... etc. etc... zachvílu bude v móde byť aj nadmerne obézny stavím sa!!!
tsá ale ja idem s dobou...mam Lonsdale tašku s anglickou vlajkou.... bola o polku lacnejšia ako ostatné lacnejšiu by som vlastne ani nezohnala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(vlastne by to malo byť skôr smutné)
aj minule som videla uz aj plavky boze TRPAAS take plavky nosit ako pekne boli ale tak boha niesom tej narodnosti naco tomam nosit take dost blbe.. avsetky komentare ja ich chccem tie su kraasne
Ako toto niekto môže zháňať ...
tfujky
tsá ale ja idem s dobou...mam Lonsdale tašku s anglickou vlajkou.... bola o polku lacnejšia ako ostatné lacnejšiu by som vlastne ani nezohnala