mam otazku : Preco , Preco by som mal mat oblubenu pesnicku od Guettu ? to su take neuveritelne sracky , neuveritelneho charakteru ze idem na zachod a vyvratim obsah mojho zaludka , rovno skrz zachodovu dosku , a budem sa na tom uchylne smiat , potom si pojdem uvarit puding , a este horuci si ho do seba nalejem , potom si dam cely pakel zmrzliny , pol litra cappucina , 2 litre coca coly dam na ex , a nasledne vyvratim obsah mojho zaludka na monitor , kde bude bezat video z Guettom .. dakujem ..
všetky a tí ktorému sa Guetta nepáči láskavo držte huby a počúvajte si to, čo sa páči vám.. nik vám nekáže klikať na túto anketu a písať niečo, čo nikoho nezaujíma.
@matus123 napriek tomu bol guetta niekedy dobry dj, ak vezmem v uvahu jeho produkciu predtym, nez sa z neho stalo komercne hovno..neznasam ho o to viac aj kvoli tomu..podobne ako swedish house mafiu..kym robili hudbu pre vlastne potesenie a potesenie ludi, mali luxusne veci..akonahle sa zacali spolcovat s rappermi aby prenikli do vsetkych radii, hrali uz len sracky, ktore boli vsetke na jedno kopyto..skoda..
@trdelniiiq dnes ide len o to " vydat , a zarobit na tom " ... skoro nikdo nerobi hudbu pre vlastne potesenie a pre radost ludi z hudby .. to su stare casy ...
@pukynka_15 dakujem presne s teboi suhlasim nespravila som tuto anketu aby ste tu pisali že d.guetta je sračka a podla mna ten kto ho nepozná je sračka bo to je najslávnejší DJ svetaa dobre že nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
-.-
.....................................................................................................................
mam otazku : Preco , Preco by som mal mat oblubenu pesnicku od Guettu ? to su take neuveritelne sracky , neuveritelneho charakteru ze idem na zachod a vyvratim obsah mojho zaludka , rovno skrz zachodovu dosku , a budem sa na tom uchylne smiat , potom si pojdem uvarit puding , a este horuci si ho do seba nalejem , potom si dam cely pakel zmrzliny , pol litra cappucina , 2 litre coca coly dam na ex , a nasledne vyvratim obsah mojho zaludka na monitor , kde bude bezat video z Guettom .. dakujem ..
este viac ? pre boha