"Počúvaj ma sem. Cigarety nie sú všetko. Mal som kamaráta, ktorého v Texase obesili za krádež dobytka. Farár, doktor, majster kat a 20 bacharov. Tí všetci si mysleli, že si pred popravou vypýta poslednú cigaretu. A on si vypýtal dva vozy dobre nasolených
@wordsarejustdropsofrain a potom zrana byva chut velka inak toto z topfestu poznas? ked saboter zabudne texta co zajebe a potom kokotiny pičoviny zabudol som text tatatata
@wordsarejustdropsofrain Síce neviem čo to znamená,ale keď sa ti páči tak je to super!! Mohla by si mi prosím ťa povedať aké sú tu smajle a ako sa píšu?
je ich dosť napr.: Emanuel Bacigala, Maštal, Logická Hádanka, Líza a Wendy, Silný Refrén, Shanghai cola, Holandská, Malá Zuzu, Telegram, Vlak, Dežo má lóve a Í do riti
fuckt ťažko povedať...ale hlavne tie staršie, viac-menej najstaršie Pouličná lampa, Mestečko Chorobná, Kožky, perie, O humor je postarané, Prispejte a tak. Nové mám tiež rada, len už sú trochu dosť opočúvané. Vždy ma poteší, kedˇ na koncerte vytiahnu nejakä starú vec... Ale z tých nových mám najradšej asi Ekologickú hádanku a Superstár CS (hlavne ten Márdiho part)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale koncerty sú omoc lepšie ako to počúvať cez sluchátka
tie blbosti čo furt kecajú
Vieš aby som nemusel stále dávať ten úsmev
Woow.. Oni boli na topfeste? Aj ja ceeem
@hrniec12 = Ked si dáš správy tak tam dole máš tie smajlíky!