Aká je vaša obľúbená pieseň alebo interpret? Ja osobne nemám žiadneho obľúbenca, keďže ja mávam také tie hudobné etapy. Raz sa mi páči to a raz to. Ja pridávam môjho terajšieho obľúbenca.
@tasha5 tak chystam sa na neho uz par rokov a vzdy to nakoniec nevyjde. mal byt na slovensku ale potom to zrusili, predtym bol najblizsie v berline a teraz toto
inak u mňa sa tie obdobia, keď počúvam niečo, menia hrozne rýchlo aj v rámci jedného dokážem počúvať Metallicu, potom One Republic, Linkin Park a potom ešte aj Gladiátor, nech sa náhodou nepovie, že som normálna
inak tak dlhšie mám dve obľúbené skupiny - Three Days Grace a Zoči Voči :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Myslím, že nemám vyslovene obľúbené, skôr len tie, ktoré potešia keď ich začujem. Ako napríklad Stolen Dance.
A v terajšej etape mi navzdory tomu často v hlave hrá buď dídžej TICHO, alebo:
a
a
a
no, proste tamten inštrument
ale ak to ma byt jedna piesen tak Telegraph road
inak u mňa sa tie obdobia, keď počúvam niečo, menia hrozne rýchlo aj v rámci jedného dokážem počúvať Metallicu, potom One Republic, Linkin Park a potom ešte aj Gladiátor, nech sa náhodou nepovie, že som normálna
inak tak dlhšie mám dve obľúbené skupiny - Three Days Grace a Zoči Voči :3
alebo
v poslednej dobe si to stale pustam .... tak asi posledne dva tyzdne toto..... ale u mna sa to velmi rychlo vsetko meni
a je ich ovela viac
Momentalne mam najradsej toto:
ale interprétov ľúbim celkom iných
darude: sandstorm