DBSK a TVXQ Sú korejské skupiny , ja osobne korejskú hudbu počúvam ale nie priemo tieto skupiny , ovela známejšie sú BigBang ,2NE1 , f(x) a B2ST ... A čo sa týka ankety tak Sum 41 a im podobné skupiny sú 100x lepšie ako dáka debilná Katy Perry a ostatné sliepky z Ameriky Rock , Punk a Indie skupiny tvoria hudbu , tie blbosti ako Bieber sú len blbci čo majú texty ako 5 ročné deti a ani spievať na živo poriadne nevedia , česť vínimkám .
dala som tie co ma napadli ako prve tak dala som aj z Nemecka aj Ameriky a aj Koreii a Slovenska mne sa nahodou vsetky pacia ale este aj Cinema Boizarre,2Ne1 ,BigBang,Girls Generation,SuperJunior apod.
nestrcim si ho nikam vtedy som mala 2 hodky angliny a neminy tak mi hrabalo lebo sme prekladali vety a takto to dopadne ...heh tak sa na to nestazujte OK ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
+ tie "super" možnosti..
Ale snaha sa ceni
A ten trojjazyčný text, no krása Mi to pripomenulo tohoto:
hej viem ze su znamejsie ale nechcelo sa mi davat do jedneho tolko vela
DBSK a TVXQ to je skupina v ktorej je Hero Jae Joong (spevak,herec ) najlespia pesnicka je Doshite
dala som tie co ma napadli ako prve tak dala som aj z Nemecka aj Ameriky a aj Koreii a Slovenska mne sa nahodou vsetky pacia ale este aj Cinema Boizarre,2Ne1 ,BigBang,Girls Generation,SuperJunior apod.
heh co uz nemcina a anglictina sa pletu
nestrcim si ho nikam vtedy som mala 2 hodky angliny a neminy tak mi hrabalo lebo sme prekladali vety a takto to dopadne ...heh tak sa na to nestazujte OK ?
stava sa jedno S vynechat neni az taka chyba