ja neviem či niekto pozná B-complexa.. tipujem že teraz sa ozve 100 ľudí že hej ale to je podľa mňa underground , všetci od neho poznajú len jednu pesničku ....
.... potom neviem... zo sveta ma nič nenapadá , možno zo slovenska ešte jeden raper na ktorého meno si bohužial nespomeniem, ale spolupracoval s nejakými známymi menami a aj tak nie je slávny
Neviem čo považuješ za "undreground". 90% toho, čo počúvam, bežní poslucháči moc nepoznajú. Však dám pár vecí, čo akurát počúvam a ty už sa rozhodni, či je to "underground"
Neviem, ja tomu nehovorím že počúvam underground, ale že počúvam hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
?
a Urband
.... potom neviem... zo sveta ma nič nenapadá , možno zo slovenska ešte jeden raper na ktorého meno si bohužial nespomeniem, ale spolupracoval s nejakými známymi menami a aj tak nie je slávny
vlastne potom vezmeme do úvahy, koľko ľudí počúvajúcich tie žánre to pozná...
a hoci tam by sa dalo zas vyselektovať, stále je ťažké povedať, čo tam patrí a čo nie
(hoci teoreticky by to šlo podĺa toho, ako ľahko mi to (ne)šlo stiahnuť... ale vážne sa mi nechce rozmýšľať)
Neviem, ja tomu nehovorím že počúvam underground, ale že počúvam hudbu.
...a tak je ich veľa
A druhej polke dakujem a dufam ze tu este nieco pribudne