no to budu urcite moje hip-hopove XL ecko teplaacky milujem ich suu uplne genialne..:d sice su ako plachta ale mam v nich uzasne velke sebavedomie.. a potom este ked ukradnem svojmu chalanovi tricko alebo mikinu a potom v nej chodim az kym prestane vonat ako on..
čo som si kúpila??..mm ja nwm ...rifle určite ...a co som si nekúpila ale určite by som to rada nosila ...mmm skrátene nohavice biele ponošky ružová košela čierna bunda a čierno biele tanečné topánky ...
Ja som rozmýšľala, že si kúpim kus červenej károvanej látky a ušijem si z toho nejaký popruh, lebo sa mi to veľmo ľúbi, ale celé gate také by som si netrúfla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.linuxos.sk/eshop_zobraz_to...
Fíha, to znelo nechutne.
Medzi ľudí rada nosím jedny strelené saténové nohavice..Tzv. "elektrická modrá", úžasná farba.A môžem v nich riadiť premávku
a v týchto aj spávam
k téme: ani neviem... zbožňujem svoje kárované nohavice , červené tričko skinbyrd a tigrované tričko.. momentálne