Ja som chodil vždy tam, kde nikto neni a vačsinou to bolo pri rieku. Zavrel som oči, ľahol a počúval ako tečie voda a rozmýšľal som nad vecami čo ma trápili. Len teraz je zimička, tak to neni ono.
ja sa vždycky odreagujem buď pri kompe s nejakou hudbou, na posteli, alebo aj cestou do školy alebo zo školy v autobuse. cestujem totiž hodinu, takže mám času a času...pustím si mp3, nejaké tie slaďáky alebo niečo tvrdé a super sa uvoľním. mám rád takú melanchóliu...
@7 myslim, ze ked sa tu povie depka, tak si pod tym trosku menej svetaznalejsi clovek predstavi obcasnu smutnu naladu, no skutocna depresia trva podstatne dlhsie obdobie a je to skutocne vazna choroba, ktoru casto clovek sotva dokaze prekonat bez odbornej pomoci, takze by som to neprecenovala, ale ani nepodcenovala...
na posteli z mp3 v usiach a z hudbou co vo mne vyvolava spomienky..alebo ete chodim do jedneho vchodu na vrchne poschodie na schody a tam sedim a rozmyslam nad zivotom poplačem si a tak
Záleží od okolností... Keď sa dá vyhľadávam spoločnosť zvierat - vezmem psa na prechádzku k rieke alebo si idem na chvíľu "ukradnúť" kocúra (našťastie títo dvaja sa nezvyknú brániť) a keď nie... už som raz asi hodinu sedela pod stolom (resp. za stolom )
fuuu...no takze take miesto nemam..ale si to bude za PC pri nejake hre...alebo po ceste zo skoly si sadnem v parku, dam si slnecne okuliare a placem...alebo este po ceste domov si sadnem na take schodiky co vedu do Vahu..a pozorujem vodu....zaujimave, ze vzdy sa ku mne v takychto chvilach pripletie nejake tuave zviera a mne vobec nevadi, ze ho hladkam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja sa vacsinou snazim zamestnat doma nejakou pracou, ktorej mam /nastastie/ az az...
preco veci jednoducho nenechat plynut a vyhnut sa podobnym sprostostiam ako su depresie?