respektive asi nei je odborny vyraz ze ? a co irelevantny ? a dalsie mi momentalne nenapadnu..ale casto zvyknem nieco pouzit..ale nie som si vtedy ista ci som to pouzila vhodne len som to dakedy pocula v podobnej suvislosti
hlavne milujem to, ked si niekto zamiena vyznam slov "imponovat" a "inklinovat"...
ked raz jeden "vysoko inteligentny" ucastnik istej nemenovanej kulinarskej relacie zadrel, ze "jedno z dievcat mu velmi inklinuje", nebol som daleko od infarktu o co vacsie vsak bolo moje prekvapenie, ked o chvilu ten isty vyraz pouzil aj na Cezar salat... to uz som fakt nevychadzal z udivu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Také slovko "impertinentný" napríklad
milujem ho
ked raz jeden "vysoko inteligentny" ucastnik istej nemenovanej kulinarskej relacie zadrel, ze "jedno z dievcat mu velmi inklinuje", nebol som daleko od infarktu o co vacsie vsak bolo moje prekvapenie, ked o chvilu ten isty vyraz pouzil aj na Cezar salat... to uz som fakt nevychadzal z udivu.
do úplne každej situácie
alebo niektoré zo školy: klebsiella, limbus, flegmóna,...