Aoojte Chcela by som byť obľúbená na novej škole.. teda pretože už končím školu a pôjdem na inú..Takže chcela by som byť obľúbená na tej škole...Ako to mam zariadiť aby som sa stala obľúbenou?
Aj ja som chcela byť obľúbená. A aj som bola (este ako stvrtacka na ZS), ale potom sa to zvrhlo, vedz že obľúbená nebudeš naveky. Radšej si nájdi normálnych kamarátov a buď normálna a zaraď sa do nejakej skupiny, lebo baviť s každým sa nemôžeš
@lenkaska1 áno ano viem ved ani nechcem byť naveky obľúbená..Ale chcem byť aspon jeden rok obľubená...No a naveky možno aj áno moja spolužiačka bola obľubená v našej triede do siedmej triedy..A teraz nie je v našej triede obľúbená ale na celej škole
Podľa mňa sa chovaj úplne normálne priatelia sa určite nájdu, hlavne sa nehraj na niečo čo nie si. Lepšie mať dvoch normálnych priateľov, ako 100 falošných...
tak toto som ešte nezažila... povedz mi, dievča, ako ti tá obľúbenosť v živote pomôže? žiadno... nestrácaj čas takýmito volovinami a radšej utekaj do lesa, teraz nám tu v Ilave spŕchlo a vonku je krásne
no áno áno máte pravdu.. kašľať na obľúbenosť aspon nebudú po mne vykrikovať aká som ku*** alebo niečo podobné.. radšej si nájdem Bf chalana ktorý ma bude mať rad takú aká som dakujem vám
vždy sa stávajú oblubení dva typy ludí: namyslená kravy čo si o sebe myslia, že sú krajšie ako v skutočnosti sú (a to nikdy nepochopím prečo), ale toto by som neskúšala lebo sa ti to môže lahko vypomstiť
po druhe: milé baby čo sa nehádajú s nikým. Ten kolektív sa sám rozbije, to tak býva, a ty potom budeš za tú najlepšiu.
Možnosť prvá má väčší účinok, možnosť druhá istejšia.
Maj vždy všetky poznámky z každej hodiny a uvidíš to, aká budeš populárna a ako ťa všetci budú zdraviť, usmievať sa a tak ďalej. Možno aj pozývať na pivo a iné dobroty, hlavne pred skúškami, písomkami a tak podobne.
súhlasím s @mm47 ! naozaj to tak je... a pravdupovediac, ide ma poraziť z takých ľudí, ktorý kuria a pijú len preto aby boli IN!.. a ozaj, kebyže to vezmeš takto, tak za tebou bude každý chodiť s otázkou "nemáš cigu?"... veľa šťastia...
@impulse haha riadne mi teraz prišlo z toho smiešne pekne no ale šak čo ked budem na škole nová možno to príde aj samo ta obľúbenosť a nebudem sa vôbec musieť snažiť
Podlizuj sa nejakej babe ktorá ma veľa známych - ale milo, nie úlisne
budete spolu chodiť po chodbách, budeš stretávať jej známych - stanú sa aj tvojimi známimi
ja takto stretávam nových ľudí, chodím s kamarátkami po chodbe a tak stretávam nových a nových ľudí.. a ani netúžim byť nejaký obľúbený, ale niekedy sa tak cítim keď zdravím štvrťku školy..
Jednoducho buď sama sebou ....pretvárky z duše neznášam...a myslím, že by nespravili nikoho obľúbeným...a ak tak len na takzvanú "15-minútovú slávu"...
Najlepší spôsob je,začleniť sa do nejakej partie.,u mňa to tiež zabralo.Začni sa baviť s jedným človekom z tej bandy,takzvaným najslabším článkom.Keď sa skamarátiš s ním,hneď pôjde všetko ľahko,a budeš v tej partii...Stačí používať rozum!
kašli na oblubenost bud sama sebou a spravaj sa k ludom ako chces aby sa spravali oni k tebe a najdi si kamaratov ktori sa v tej triede k tebe hodia ak nepojdete spolu zo zakladnej
@nikola12323 hlavne nebuď šedou myškou čo bude sedieť niekde v rohu, opakujem čo tu zaznelo miliónkrát - buď samou sebou, a hlavne veselou babou, tie má každý rád nesúhlasím s tým, čo tu odznelo o pití a fajčení, na našej škole sú najobľúbenejšie týpky, ktoré s tým nemajú žiadne skúsenosti a opakujem, hlavne veselou babou, a neboj sa prihovoriť k novým spolužiakom ako prvá a občas kecni aj nejakú kravinu
Dpc to ako rozmyslas ? Najprv sa pytas ako byt oblubena a potom ked ti povedia bud sama sebou povies : ano budem sama sebou : teraz ked ja ti poviem ze mas skocit do studne tak skocis ? Akoze ano bud sama sebou ale neriad sa tym co ti kdo napise na nete
obľúbená=šťastná ???...toto si rozmysli...ale pokiaľ viem tak na strednej to už nechodí tak, že je nejaká skupina ľudí ktorí sú obľúbení akože niekto si ked ich uvidí nepovie že: bože aké sú dokonalé aj ja chcem byť jedna z nich... pozeráš asi moc amerických filmov... zaraď sa niekam, kde budeš šťastná ...good luck
@nikola12323 ked som isla na druhy stupen na inu skolu ja najprv som nebola oblubena ale potom asi najoblubenejsia prislo to samo..ale musis vyuzit to ze si vtipna a charismaticka mne sa oblubenost pritrafi vzdy sama od seba...neviem ako ale nieco v tom je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
-.-
Podľa mňa sa chovaj úplne normálne priatelia sa určite nájdu, hlavne sa nehraj na niečo čo nie si. Lepšie mať dvoch normálnych priateľov, ako 100 falošných...
Božeeee...
Prečo sa taketo hluposti pišu prave sem? smiley:
Moja zlata, oblubenou sa nestaneš len za pekny pohlad
ale tak podla toho aku oblubenost maš na mysli....
Môžeš byť oblubenaa ale všetci si o tebe budu myslieť že si kurvaaa.. hlavne ked prideš oblečena tak ako poveedal @enos
po druhe: milé baby čo sa nehádajú s nikým. Ten kolektív sa sám rozbije, to tak býva, a ty potom budeš za tú najlepšiu.
Možnosť prvá má väčší účinok, možnosť druhá istejšia.
budete spolu chodiť po chodbách, budeš stretávať jej známych - stanú sa aj tvojimi známimi
ja takto stretávam nových ľudí, chodím s kamarátkami po chodbe a tak stretávam nových a nových ľudí.. a ani netúžim byť nejaký obľúbený, ale niekedy sa tak cítim keď zdravím štvrťku školy..