Keď som bola malá a pozerávala to u babky, tak to bol vždy Takuma Sato, lebo tam som sa tešila vždy, keď došiel do cieľa, zatiaľ čo ak by som oficiálne fandila niekomu inému, tak by ma mrzelo, že nevyhral alebo tak, takto mi k radosti stačilo málo
Alonso už od 2005 - najskôr lebo je Španiel a ja som mala na španielsko vždy slabosť, a potom sa to tak nabalovalo a nabalovalo, páčil sa mi je jeho jazdecký štýl, dravosť, veľká chuť víťaziť - začala som si ho všímať aj mimo okruhov - napriek jeho komplikovanej povahe a napriek tomu, že občas povie alebo urobí niečo s čím absolútne nesúhlasím mám na tohto pilota proste slabosť a jeho výhry, prehry, súboje vnímam proste s iným napätím a emóciami ako je to pri iných pilotoch
Jednoznačne David Purley ktorý sa snažil zachrániť pretekára s horiacej formuly kde sa len každý prizeral a nikto mu nepomohol snažil sa horiacu formulu prevrátiť rukami ,rukavice sa mu doslova priškvarili k rukám za svoj hrdinsky čin dostal medailu
Häkkinen a Trulli
u nas sme boli rozdeleni na dva tabory,kde jedna polovicka bolo schumacherovska a druha häkkinenovska..ale to bolo straaaasne davno
uz nekukam formulu.
Raikkonenovi som fandila vždy...ale to bolo úplne strašne dávno, teraz už to vôbec nesledujem
a ešte, jeden rok tušim iba, jazdil aj Zsolt Baumgartner, tak aj tomu vtedy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
niki lauda, ke´d bol ešte k svetu :-S
Jednoznačne David Purley ktorý sa snažil zachrániť pretekára s horiacej formuly kde sa len každý prizeral a nikto mu nepomohol snažil sa horiacu formulu prevrátiť rukami ,rukavice sa mu doslova priškvarili k rukám za svoj hrdinsky čin dostal medailu
u nas sme boli rozdeleni na dva tabory,kde jedna polovicka bolo schumacherovska a druha häkkinenovska..ale to bolo straaaasne davno
uz nekukam formulu.
a ešte, jeden rok tušim iba, jazdil aj Zsolt Baumgartner, tak aj tomu vtedy!
ale aj Hulkenberga mám rád a Ricciardo je úplný týpek