je to neuveriteľné ale je to tak v maturitnom ročníku mám tak neskutočne veľa angliny že aj keď to býval môj najobľúbenejší predmet, začínam ho mať plné zuby (aj kvôli tomu že mám stále tu istú profesorku).
geografiu mám rada ako hodiny, nie ako predmet. lebo máme asi každú druhú a nič tam dokopy nerobíme
a teraz berieme na matike celkom zaujímavé veci, žiadna geometria a podobné blbosti
@nessiee why ? a vieš čo?na každej hodine som názorná ukážka a ja ho zas názorne odjebávam a to milujem ! a predmet je skvelý ..viem, že ty si filozofov moc nemusela ..
dejepis, noska, náboženstvo v 1 a 2 roč. ( lebo nás učil ten hriešne krásny kaplán :- , geo, obn ( tiež, kôli pánu učiteľovi : a ešte inf. s bývalým informatikárom
och... ked citam niektore odpovede, je mi na vracanie... ale to je vas osobny nazor takze nic proti ale niektore su fakt zaujimave napr ten posledny: lubim skolu hehe
hmm.. tento semester asi "Pedagogické a psychologické aspekty sociálno-patologických javov" psychológia tak všeobecne.. nesmiem zabudnúť na Ľudové remeslá! a ešte predmet s názvom "Exkurzia II " .. za dva kredity, treba to využiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale teraz nos-ka
geografiu mám rada ako hodiny, nie ako predmet. lebo máme asi každú druhú a nič tam dokopy nerobíme
a teraz berieme na matike celkom zaujímavé veci, žiadna geometria a podobné blbosti
biofyzika je dost tazka, latincina nemam slov, a VZ je sama definicia a plus este aj historia takze dovi dopi
A aj o Franine by som to chcela povedať, ale musím sa viac snažiť. Hm.
ľubim školu