minule som videla kúsok z Dňa a noci a som mala chuť rozbiť televízor. Normálne fyzicky som to nedokázala pozerať. Takže favorita nemám, ale tento je podľa mňa bezkonkurenčne najhorší.
@hoppercar ja viem, že by ti to nikdy nenapadlo ani to robiť nebudeš len tu teraz prosím nezačni vypočítavať, koľko peňazí by si musel ročne minúť na vreckovky
@hoppercar ale to by si nejakú babu najprv musel zbaliť, lenže ty by si sa jej určite pýtal, či nosí farebné gaťky a prečo ich nosí zarezané v zadku a či keď budete spolu chodiť, bude o tebe hovoriť len ako o svojom priateľovi/partnerovi, alebo bude používať aj iné výrazy... takže pochybujem, že sa s nejakou dopracuješ až k sebe domov
@candy36 jemu len vadí to, že podľa neho všetky ženy používajú len výrazy "priateľ" a "partner", ako keby všetci muži boli rovnakí pričom muži používajú nielen výrazy "priateľka" a "partnerka", ale aj frajerka, láska, dievča atď., atď., ale ženy samozrejme stále používajú len tieto dve slová
@synekdocha totálny súhlas…z vlastnej iniciatívy som videl asi desať minút, z donútenia skoro celé dva diely… ale viac, ako ten seriál ma naštval kamarát, ktorý to u mňa pozeral a neskutočne sa nad tým rozčuľoval - ale nie tak ako my, ale štýlom „Tá **** zas urobila toto, minule tam bolo tamto a on ju podviedol s hentým, ona je hrozná *** a on ešte väčší ****, bože, ako môžu vytvoriť také niečo…“ (ach)
@drazoal no nad vytvorením by som sa veľmi ani nepozastavovala, ja skôr nechápem, ako môže mať niekto tú súdnosť odvysielať to, podotýkam, v prime time (alebo teda aspon vtedy, keď som to videla, to chodilo o ôsmej večer)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nepozeram nic ofkors
A tie nové kjut romantické braky na Markíze to je akože čo? Už z ukážok mám dosť...
Panelák
Búrlivé víno
Horúca krv
Hlavne že sa máme radi
Pod povrchom
Panelák si pozriem rada, pozerala som Dr. Ludskeho ale táto druhá seria alá Dokonalý mi moc nesedí
A Pod povrhom som videla celý.. slušný seriál
Dolores
Zita na krku
a ja o ňom tiež pred ostatnými nebudem hovoriť tak ako ho oslovujem lebo to by z toho niekto asi mal dosť nechápačky
A ostatní čo nepozeráte, je to isto tak ako ste nepozerali ani Mojsejovcov, že...
@tukan62 ty ho tu tak nenormalne davas dole