@dumbledore stredoveké legendy sú tiež fantastika, rovnako ako grécke eposy aj keď to je isto ešte v čase kedy sa meče denne používali takže isto by bol funkčný... aj keď Excalibur bol skôr mocenský meč, teda viac vec statusu ako bojová zbraň
@sugy1 neboj, tiež si rád zahrám HS, ale Blizzard už dlho nemal v nejakej hre použiteľný dizajn zbrane, či zbroje
@marleymt no tie si teraz nespomeniem z kade pochádzajú, ale to už boli meče v čase kedy sa skôr používali strelné zbrane, ale španieli boli vždy sústredený hlavne na bodanie
@samtord tak dosť vecí o mečoch nájdeš aj na YT...ako katany sú krásne a ľahké meče, ale radšej mám osobne dve čepele miesto jednej... pravdaže závisí na celkovej situácií
aj keď najväčším mojim pre a proti je jednoznačne záštita, ak sa jedná o duelovú zbraň mám rád prsty v poriadku miesto toho aby som o ne prišiel
@igorv to ako sa meč ovláda je podľa vyváženia, nie veľkosti... hobiťák je listová čepeľ, takže je šanca, že pri nedostatočne skúsenom kováčovi bude tento prevažne sekací krátky meč dosť ťažkopádny na prenášanie váhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@sugy1 to máš silno nefunkčný meč
@sugy1 neboj, tiež si rád zahrám HS, ale Blizzard už dlho nemal v nejakej hre použiteľný dizajn zbrane, či zbroje
@marleymt pokým to nemá šikmú záštitu/kríž, tak fransko-germánsky štýl s rovným krížom
A všetky tie pekne zahnute elfske zbrane z LOTR a Hobita
pripájam excalibur podľa gravírovania čepele vidno, že sa jedná o funkčný fantasy dizajn
A ten mečík hore ^ je fešný.
španielsky jednoručný aj s jemným rikasom
škótsky meč (Claymore)
ázia (katana)
turecká šabľa
» on-off.lt/karabela/image/... namiota/IMG_0181.JPG
egyptský meč
hunská šabľa
funkčný fantasy dizajn nejaký elfský
a dosť nefunkčný fantasy meč
Ale katana, tá je celkom topka. Vďaka dokumentom, ktoré sa poslednej dobe dávajú v TV.
aj keď najväčším mojim pre a proti je jednoznačne záštita, ak sa jedná o duelovú zbraň mám rád prsty v poriadku miesto toho aby som o ne prišiel
» fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1...
» fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1...