Aký bol ten váš? Napr. ja som mala rada prísne učiteľky, ale aj také, ktoré sa zasmiali keď som trepala. A hlavne spravodlivých učiteľov.
A mali sme výbornú učiteľku na slovenčine, veľa naučila, no ako človek asi nikomu nesadla... Ale s odstupom času obdi
najradšej mám svojho slovenčínara, má dokonca aj fanklub na FB ale nevie o tom
mám ho rada lebo neni zatrpknutý starý zakomplexovaný chuj ako väčšina učiteľov, vie sa aj zasmiať, neberie to všetko tak strašne vážne, nevyžaduje krasopisné poznámky a pozornosť na hodine, stačí ak to ten človek vie.. nevyžaduje nezmyselné povinné čítanie, dokáže nás naučiť aj bez toho...už v prváku jak sme ho dostali každý jeden človek, profesor či žiak nám povedal, že on je najlepší.. a neviem to sa nedá takto opísať, proste je super a hotovo
Neviem, teraz na škole ich je dosť takých nie moc kvalitných, ťažko sa medzi nimi hľadá ten obľúbený. Pri tých kvalitnejších sa skôr sústredím na tie informácie, ktoré sa mi snažia počas prednášok vtĺcť do hlavy, vôbec to ale nie je o obľúbenosti/neobľúbenosti.
Možno tak tento pán: » www.osobnosti.sk/index.php?os=zi...
Na tej stránke nie je spomenuté všetko, no keď nám rozprával napr. o jeho aktivitách počas Nežnej revolúcie, prípadne ako sa pričinil k rozvoju školstva, pozeral som s otvorenými ústami. Asi najmúdrejší človek, ktorého som mal možnosť stretnúť.
Iné to bolo počas strednej školy, tam to bolo aj dosť o srande a svojskom prístupe jednotlivých vyučujúcich, obľúbených (ale aj tých neobľúbených) učiteľov by som vedel nájsť dosť.
Ak nie je podmienka to, že ma učili, tak napr. nejaká moja ex.
nas dekan, ktory uz dlho nebude dekanom (rebeloval proti vedeniu UNI, tak sa postaraju aby ho uz nezvolili) » aladin.elf.stuba.sk/~juhas/... (kusok starsia page)
a samozrejme docent Satko, » www.stuba.sk/sk/diani-na-stu... (tuto cenu uz druhy ci tretikrat dostal, )
od piatej triedy ľúbim každú svoju angličtinárku a prvé dva roky na gympli matematikára, lebo to bol fakt týpek preslávil sa učebnými metódami, výrokmi, tým, že to, čo si myslí nie je kompatibilné s tým, čo rozpráva a píše a to človeku nestačí povedať, to by musel zažiť ešte mám hrozne rada nášho slovenčinára, on vie tak kecať, že sme sa so spolužiakmi zhodli, že by si po každej hodine zaslúžil potlesk aj naša dejepisárka je strašne super, milujem sledovať ako oduševnene na jeden nádych rozpráva plných 45 minút. španielčinárka je zase super kvôli svojmu temperamentu, ktorý sa mi úplne hodí ku predmetu, ktorý vyučuje a spomeniem aj etikárku, ktorej hodiny boli vlastne také psychologické sedenia, kde ona sa nám vykecávala a my sme čakali kedy zazvoní ale boli to mrte stories to by mohlo byť všetko, ale mám super školu plnú super vyučujúcich a každý je niečím jedinečný
moja triedna, ona aj nauci a da sa s nou uplne srandovat, rada chodi na diskoteky a velmi malokedy pyta ospravedlninky a prve dva roky sme mali inu triednu, len odisla na matersku a ona bola tiez supis
Moja milovana triedna posledne 2 roky. Ja som bola neskutocna pica s ktorou strasne trieskala puberta, bola som trapna a predvadzala sa a vobec nezazlievam vsetkym ostatnym ucitelkam, ze na mna nemali nervy a nemali ma rady. Ale ona vzdy vo mne videla to dobre a mala ma hrozne rada, a vlastne prave preto som nikdy pri nej nebola zla, drza, proste spravala som sa k nej tak ako ona ku mne a za vela veci som jej hrozne vdacna, velakrat sa ma jedina zastala a tak. A hocikedy ked sa opijem chcem jej to napisat na facebooku xDD ale nastastie som si to zatial vzdy v poslednej chvili rozmyslela
Učiteľka matiky a učiteľka sloviny - tie sú perfektné, potom učiteľka fyziky a bioly - jednoducho nám učivo vysvetlia, k veci rozprávajú a je s nimi aj sranda niekedy, učiteľka chémie - lebo vizerá tak spokojne keď sa jej pýtam na nové učivo a dávam pozor a odpovedám na jej otázky (som až prehnane aktívna ), učiteľ dejepisu - lebo toho neskutočne veľa vie a nech sa ho opýtate na čokoľvek, vždy vám k tomu obkecáva aj pol hodinu , učiteľka nemčiny a ešte učiteľ, ktorý nás učil telesnú (teraz už nie ) lebo do mňa zapáral a potom aj ja do neho a sranda bola, keď sme sa hádali a zapárali jeden do druhého, hodina čo hodina
môj naj nás učil výtvarnú plus dejiny umenia a filozofiu...bol to týpek...neviem opísať čo som na ňom milovala najviac, ale vždy som ho brala ako nejakého strýka alebo čo, bol proste super
Moj oblubenec je profesor z obcianky, minule ma pustil o 10 minut skor, lebo som vravel ze je piatok a potrebujem ist.
A tiez telocvikar, lebo si mozem robit co chcem, ked chcem idem do posilky, ked nie robim v satni domacu zo sloviny, Ale sa mi tam nechce byt ta idem hed.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mám ho rada lebo neni zatrpknutý starý zakomplexovaný chuj ako väčšina učiteľov, vie sa aj zasmiať, neberie to všetko tak strašne vážne, nevyžaduje krasopisné poznámky a pozornosť na hodine, stačí ak to ten človek vie.. nevyžaduje nezmyselné povinné čítanie, dokáže nás naučiť aj bez toho...už v prváku jak sme ho dostali každý jeden človek, profesor či žiak nám povedal, že on je najlepší.. a neviem to sa nedá takto opísať, proste je super a hotovo
Možno tak tento pán: » www.osobnosti.sk/index.php?os=zi...
Na tej stránke nie je spomenuté všetko, no keď nám rozprával napr. o jeho aktivitách počas Nežnej revolúcie, prípadne ako sa pričinil k rozvoju školstva, pozeral som s otvorenými ústami. Asi najmúdrejší človek, ktorého som mal možnosť stretnúť.
Iné to bolo počas strednej školy, tam to bolo aj dosť o srande a svojskom prístupe jednotlivých vyučujúcich, obľúbených (ale aj tých neobľúbených) učiteľov by som vedel nájsť dosť.
Ak nie je podmienka to, že ma učili, tak napr. nejaká moja ex.
Na strednej matikarku, aj ked bola velmi prisna, ale ja som vzdy vedel vychadzat s takymito ludmi. Na zakladnej detto (akurat to bola dejepisarka).
» www.osobnosti.sk/index.php?os=zi...
» aladin.elf.stuba.sk/~juhas/... (kusok starsia page)
a samozrejme docent Satko,
» www.stuba.sk/sk/diani-na-stu... (tuto cenu uz druhy ci tretikrat dostal, )
A tiez telocvikar, lebo si mozem robit co chcem, ked chcem idem do posilky, ked nie robim v satni domacu zo sloviny, Ale sa mi tam nechce byt ta idem hed.