ďakujem. tak napríklada taká @66janica6 sa rada ľuďom montuje do života, naposledy niekoho záľubu označila za trápnu a takých vecí je samozrejme oveľa viac.
To povie rasistka, ktorú serie kritika jej hlúpych postojov a tak sa jej to zdá viac moralizujúce, ako odsudzovanie čisto osobných postojov netýkajúcich sa ostatných, ako pichanie si blbostí do chrbta
inak, považujem za správne, ak sa postavím niekomu, kto svojim konaním niekomu ubližuje alebo ho svojimi názormi uráža. najmä keď to má zvyšok prizerajúcich sa úplne u riti, len aby sa náhodou nedostali do nejakého konfliktu.
moralizovať pri fotkách ružových dievčat, diskusiách 15 ročných sexuálne aktívnych a pod. nemám vo zvyku.
@kukuricka Som rada, že niekto na Birdze sa nebojí otvoriť ústa a povedať nefalšovanú pravdu. Mimochodom, rada by som povedať, že taký gitarista Horkýže Slíže chodí v slnečných okuliaroch nonstop. Napr.
nie. je mi to proti srsti sa do niekoho starať. a moralizovať? malo by to vôbec ten správny efekt? skôr sa normálne porozprávať a vysvetliť, než moralizovať...
ale ja tomu nehovorim montovanie, skor diskutovanie. ked sa mi napr nepacia kerky na nejakej babe, tak jej to napisem. niekto to moze brat ako buzerovanie, ja to beriem ako reakciu na fotku, ktora bola zverejnena a teda urcena na reagovanie. bohuzial, ludia miesto diskusie potom zacnu nadavat (cest vynimkam) a to si ja, boss birdzu, nenecham☺
mne sa montuje napr. tu na birdzi niekoľko "spravodlivých", nejdem ich menovať, lebo by bola zvada ako hovado, všakže........oni vedia,ktorí sú to.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ono to nie je moralizovanie, hubovanie a buzerovanie skôr vyjadrovanie názoru, ktoré môže byť veľmi kritické až ostré.
ďakujem. tak napríklada taká @66janica6 sa rada ľuďom montuje do života, naposledy niekoho záľubu označila za trápnu a takých vecí je samozrejme oveľa viac.
To povie rasistka, ktorú serie kritika jej hlúpych postojov a tak sa jej to zdá viac moralizujúce, ako odsudzovanie čisto osobných postojov netýkajúcich sa ostatných, ako pichanie si blbostí do chrbta
Bravo!
Ak sa niekto správa ako debil, môže očakávať feedback
moralizovať pri fotkách ružových dievčat, diskusiách 15 ročných sexuálne aktívnych a pod. nemám vo zvyku.
ze argumentacne prebije
keby prijebanosť rástla, tak si prinajmenšom Baobab.
@n0win0u
Ale no, kde sa pravda snúbi so srandou, tam som doma, nevyháňaj ma
Ale mne sa spolužiaci radi montujú do môjho života...