Musela som založiť túto diskusiu... Dole na odkaze je jeden článok na ktorý som dnes narazila, ale nezaujal ma ani tak samotný článok ako komentáre pod ním. Zostala som z nich pekne povedané v p.....prdeli... Preto sa pýtam či s nimi súhlasíte a čo si o t
Komenty pod článkami? vôbec na to ani klikať nemusím a viem čo tam je klikni si na lubovolný článok na aktuality.sk , cas.sk a pod. a čítaj tie komenty tam sa schádza všetky mudrosť sveta,birdz sa môže schovať
Asi si miesto dieťaťa v budúcnosti kúpim kopírku a budem si tlačiť obrázky dokonalých ľudí, od narodenia až po smrť, veď byť pribratým je hriech a nehodno žiť s niekoľkými kilami navyše, preboha, kde žijeme?!
a čo by si chcela od takej stránky? už to, že v článku hovoria o "melónoch" a "obrovských šestkách" naznačuje, že to nebude intelektuálne zamerané. bulvár ťaží na týchto témach lebo ľudia si nenechajú ujsť príležitosť za*ičovať si na hocičo, čo sa vymyká priemeru
keď si tučná zožer macííííka, dobrééé prdni z riti smradííííka... tra la la la, keď si tučná a škaredááá, ako dve umastné hovädááá, všetky prascééé v chlieve ticho závidia... tra la la la lalalalala, som ropucha škaredááá..."
Celá diskusia je krásna vizitka slovákov, ukážková jebnutá slovenská mentalita.....
@flussica nemyslela som to len na internete, take clanky su aj v klasickych novinach.
ale aj tak... kazda stranka sa predsa snazi mat co najvacsiu navstevnost nie? z mnozstva ludi, co sa na tej stranke pohybuju maju profit minimalne ti, ktori tam maju uverejnenu reklamu
@flussica poviem ti novinku- médiáý slúžia na vymývanie mozgov, čím viacej priaznivcov si nájdu, tým majú väčšiu "moc" .... a tak sa od toho ďalej všetko odvíja
to je jebnutá slovač, chcel by som vidieť ich ... ach kedy ľudstvo dospeje k tomu, že aj to sú ľudia, to že je niekto tučný, vychudnutý, má veľký nos, nemá dva zuby ... to je niečo prečo by nemohol byť lepší než ten čo je dokonale tvarovaný ? ! ach (ach)
@kolini@kokosovyorech ešte raz sa vyjadrím ako ste už mohli čítať že na tento článok som natrafila úplne náhodou a preto som z toho taká mimo pretože to nečítam a netuším čo sa deje v takých fórach, ale ďakujem budem pokračovať v nečítaní bulváru naďalej po tomto zážitku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
jakí sme prajní, lichotiaci, tolerantní
a s takými sa budeš tlačiť raz v office/zborovni/fabrike/ordinácií/kantíne/všade cca 10 hod denne
@fxx bože ja som asi fakt totálne naivná, alebo neviem kde žijem pretože takéto veci ma vždy obchádzali
Tak je trošku tučnejšia no a čo?
mňa tiež takéto veci obchádzali...na to sa nedá povedať niť iné len: smutné.
Ale ten tuleň v neopréne bola dobrá slovná kombinácia . Keby to nebolo myslené na ženu...
a ešte sa ma to aj bytostne dotklo pretože mi veľa ľudí hovorí že sa na ňu podobám a tak sa potom ako tuleň v neopréne cítim aj ja (ach)
" zravím vás zaoblené zadky
a teraz si pekne zaspievajme,
tra la la la, že keď si tučná zožer macíííka,
keď si tučná zožer macííííka, dobrééé prdni z riti smradííííka... tra la la la, keď si tučná a škaredááá, ako dve umastné hovädááá, všetky prascééé v chlieve ticho závidia... tra la la la lalalalala, som ropucha škaredááá..."
Celá diskusia je krásna vizitka slovákov, ukážková jebnutá slovenská mentalita.....
ale aj tak... kazda stranka sa predsa snazi mat co najvacsiu navstevnost nie? z mnozstva ludi, co sa na tej stranke pohybuju maju profit minimalne ti, ktori tam maju uverejnenu reklamu
nie je zač
aj tak sa dá, ale debilov sa nájde všade veľa..