Ahojte,ide obnoviť súbor Wordu predtým ako som ho uložila na novo? Mala som dokument kde som písala, bol uložený a potom som tam niečo prerábala a uložila....a potom som zistila že som vymazala niečo doležité. Dá sa vrátiť súbor na predchadzajúcu verziu?
Potrebujem vedieť či sa dá vrátiť dokument Wordu napríklad o hodinu dozadu, predtým ako som vykonala zmeny (vymazala niečo)??? Aby som mala jeho staršiu verziu.....Ďakujem moc moc
tak to je blbe windows 7 na to tusim mal nejaky tool, ked na to kliknes pravym, malo by tam byt nieco ako predchadzajuce verzie. ale 8+ to uz tusim nema, neviem. na 8+ som robil asi mesiac, kym som nestratil nervy
nj, klasika, windows. to sa hadam eeste nikdy nestalo, aby nejaky ich built-in tool fungoval tak, ako sa od neho ocakava
goo.gl/8bKbG7
tu mas nejake relevantne sa tvariace informacie, ale osobne by som od toho vela necakal. ten system nieje stavany na to, aby cloveku pomahal, prave naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
goo.gl/8bKbG7
tu mas nejake relevantne sa tvariace informacie, ale osobne by som od toho vela necakal. ten system nieje stavany na to, aby cloveku pomahal, prave naopak.
Ak tam nič nebude, skús ísť do priečinka %AppData%RoamingMicrosoftWord
Word si priebežne ukladá dokument s príponou *.wbk