najlepšie dať na obočie peroxid bez farby, čudovať sa prečo sa to nezosvetľuje ani po troch hodinách, a potom o dva dni sa čudovať prečo máš pod celým obočím chrasty.
ale neee, fakt, nezosvetľuj ho! daj si ho na červeno!
@lawey lol okej, predstavme si imaginárnu situáciu, že mám obočie...moje čierne obočie a moje strednehnedé vlasy....dajme tomu sa zosvetlím na blond a čo potom?budem behať s čiernym obočím ako ultra piča?
@ladyofcarnage ako ultra piča by si vyzerala aj so zosvetleným pobočím lebo keby máš čierne obočie tak bys a ti blond ale na totalku nehodil D to je jak keby si ja zajebem blond
@ladyofcarnage ale ty to nechápeš!!!! ja pojdem na koncert NIN ja som ulitmatne v piči niekeolko tyzdnov minimalne lololo lo ló to je jak keby hente vypil 10energeťákov a elixír života že by omladol asponň na 40 rokov a vytasil sisters of mercy na SR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale neee, fakt, nezosvetľuj ho! daj si ho na červeno!
vyzerá moja máti s jej blond ako ultra piča? nie...a to má rovnakú pôvodnú farbu vlasov ako ja, zelené oči a čierne(alebo takmer čierne) obočie....
zatiaľ čo ty si celá tmavá, aj hnedé oči máš
a čo