obohrala sa vam uz pesnicka od Miku atk ze ju nemozte zniest, chcem vediet pretoze sa mi zacali pacit jeho pesnicky a bojim sa ze sa mi prestnu pacit a to by bola skoda pretoze vo mne vyvolavaju radosť ako ziadne ine
Ľudiaaaaa, prinášam info za milion- Mika je gay ale tú happy ending sme spievali na stužkovej a moja mamina má takú peknú nostalgiu, keď ju všade počuje haha
7. A TO AKOZE SKADE VIES, pochybujem o tom zeby bol gay nosi trochu obtiahnute nohavice, ma trošku zženštele pohyby a hlas, ale možno je to jen jemny chlap, a take obtiahnute hohavice nosi tiez kde kdo, napis link ze sa presvedcim
12 . no ja som si to pr istotu este raz teraz presla ale nebola tam nijaka zarucena informacia o tom zeby bol gay, a neviem preco to skoncilo tym ze ci je gay alebo nie ked som sa na to vôbec nepítala, ja som dala uplne inu otazku, len ked s tym uz dakto zacal tak som si to chcela overit e nie hadat ti ano, nie. A aj keby bol no a co, hlavne ze ma skvele pesnicky
16. ja viem ze tu diskusia o tom si je alebo neni bola a citala som ju ale to aj ja si tu mozem napisat ze urcite je gay, ja som mala na mysli ze ci sa k tomu nejako vyjadril alebo co
Podla toho ci je ta pesnicka uplne hrozna alebo uplne spicova.Ale su pesnicky ktore su aj dobre a i tak ma z nich boli hlava a idu mi na nervy,ale to je urcita skupina piesni ktore jednoducho pocuvat nevydrzim,ale to je uz nieco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
no a skoncila som..