cely skurveny hiphop je kokotina ktora nabada na zabijanie,ublizovanie a rebelovanie a nieje to ani hudba...a to s tym diskriminovanim je cista pravda a plati to aj na ciganov u nas,vetsinu...a vlastne sa to ukazuje aj tym ze ake problemy maju v ameriky s ciernymi gangmi ale neriesie to radikalne..ale keby my sme povedali len jedno debilne slovo na ciernych ta hned diskriminacia a ideme do basy...
v krajinach ako USA alebo GB je povolena aj White Power hudba takze toto je len opacny extrem,hovori sa tomu sloboda prejavu druha vec je ze nebyt bielych tak by este teraz behali holi v afrike a zili by na urovni doby kamennej
ako celkovo mi pride rasizmus zvrateny.. ale co ocakavate? ze "bieli" sa kludne mozu hrat na rasistov a "cierni" sa tomu budu len prizerat? .. smutne,ze niekto kritizuje LEN,ked cernosi maju nejake rasisticke nazory,ale obratene to nevnimaju a este aj podporuju
vám už niektorým vážne ****(napríklad @hetfield ). Rovnako tu môžme dať nejaký nenonacistický rock a povedať že rock je proti černochom. Ale áno tie texty sú rasistické lenže to z hip hopom alebo z černochmi nesúvisí.
Neviem, kto by si myslel, že to je v poriadku. Rasizmus je, bol a bude a najľahšie by bolo proste nemiešať ich dokopy. Áno, je to nemožné, ale istá forma rasizmu vždy bude existovať, pretože každý človek by si vybral to, čo mu je bližšie, ak by sa mal rozhodnúť. A už je z toho hneď diskriminácia a uprednostňovanie a bla-bla-bla...
jasne jasne ked 5ti bilely dobyju negra ci roma je to rasizmus ale ked 5ti negri ci romovia dobyju bieleho to je v pohode. by som chcela vediet co na to ty neger loveri a romo loveri. nic proti ale to ze su iny supovo vyuzivaju!
@drejka vies co mal som rozpisany celkom dly koment ale uvedomil som si, ze pisat ti nieco je jak hrach o stenu jebat. Ako povedala jedna: "Idem si radsej hadzat loptu...aspon sa zahram".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ako chces ovplyvnit aby niekto nevolil stranu, ktora skryto podporuje razizmus, ked iste percento vzdy rasistom bude.
Ako chces ovplyvnit to aby ti hore to brali inak, ked su sami rasisti?
Zas chces menit ludi?
Ja nepodporujem rasizmus, ale podme na rovinu, nedavajme si nerealne ciele a nesnivajme nerealne sny