takto ja mam rad umenie ako take no hm ja som hudobnik ale aj fanatik pabla picassa a uz 3 mesiace zhanam nejaku repliku obrazu guernica a nic neviem najst ... pomoze mi niekto ? nepoznate nejakeho schopneho maliara co bi namaloval repliku ? neviete nejak
flussica mm takto replikar bi mal casu tolko kolko potrebuje na peknu pracu a cenovo niesom odbornik tak to sa treba potom s nim dohosnut (max 250 eur) ak viac tak nic ak menej tak v poho ja som neni odbornik ale rozmislam o tej tlaci alee ked malba je malba
@16 pochybujem. už takto je to rozmazané. tam vľavo dole... ale ak to chceš na veľkú prázdnu stenu... riskla by som to namaľovať priamo na stenu
nepochybne je to jedno z vrcholných diel kubizmu... ale na druhej strane je to dokonalý obraz utrpenia a depresie - si si istý, že toto je atmosféra, ktorú chceš mať v izbe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
teda aspoň ja by som to tak spravila
s týmto prídeš do FAX COPY a dáš si to vytlačiť na plátno, vyriešené, neni zač
stacilo bi ???
nepochybne je to jedno z vrcholných diel kubizmu... ale na druhej strane je to dokonalý obraz utrpenia a depresie - si si istý, že toto je atmosféra, ktorú chceš mať v izbe?