a prichadza dlho ocakavana hra Kruhy v obili 2 s pribalenym datadiskom presvedcivy argument... fanusikov kruhov v obili ocari svojim perfektnym designom a vypracovanym enginom na truhu je uz dnes
Inak je tam chyba. Pises ze ten setramenny obrazec mal priemer 300metrov a bol tam kruh (alebo kruhy) s priemerom 300metrov (polomer som automaticky vylucil lebo potom to nema logiku ze jo? takze niekde je chyba... ň
Inak ono ja si skor myslim ze su to tie esperimenty. Kedze amici uz na aljaske maju HAARP (kto nevie pouzije google alebo youtube ) takze si myslim ze testuju nejaku inu podobnu hracku
pekne spracovane a slusne argumenty tam tiez su, ale predsa len si musime priznat fakt, ze keby tam vonku aj nejaka inteligencia bola, uz len samotna logika by udavala, ze sa s nami neskontaktuju chapem ocarenie niektorych ludi takymi vecami ale netreba to prehanat - niekto sa mozno bavi prave na vas ucet...
videl som o tom dokument fakt dobry a je jasne ze niektore obrazy neni clovek schopny spravit a uz vobec za jednu noc. Stebla totiz ani neboli zlomene ale len ohnute vobec zlomene. A na kameru zachytili aj take biele svetielka ako chvilu kruzili nad polom a na druhy den tam boli neskotocne velke kruhy. Vacsina matematikov uz v kruhoch objavili aj vzorce. Ide vraj o daky druh energie ale akej nik nevie. Ja tomu vcelku verim bo ked sa nad tym zamyslite je to fakt nemozne aby clovek vytvoril v priebehu noci niekolko zlozitych obrazcov neskutocnych rozmerov a ritom aby davali este aj zmysel.
Horox - nezakladaj taketo temy, ked si to precita Hipi, tak sa bude bat
s tymi mimozemstanmi mi je to uplne jasne, nechapem ludi, co si myslia, ze ziadni mimozemstania neexistuju, ale nebavi ma sa s nimi o tom hadat...viem co viem a nikomu to nepoviem
27. presne je to len asi ina forma zivota mozno vzspelejsia vsak aj mi leitam do vesmiru len ne jak oni A to jak vyzeraju mno neviem ci tym obrazkom mozem verit, ale dajme tomu ze hej.
29. ich vyzor bude hlavne prisposobeny tomu, v akych podmienkach musia zit oni...mne nie je jasne, preco vedci skumaju, ci by mohol na nejakej planete existovat zivot tak, ze skumaju, ci su tam podmienky vhodne pre ludsky zivot...ja si viem predstavit, ze niekde ziju mimozemstania, ktori napriklad vobec nepotrebuju k svojmu zivotu vodu, a pod.
30. Toto hovorim ja uz dlhsiu dobu! Presne!!! Vedci si myslia ze sa musia vsetky organizmy prisposobovat ako my.. Ale kukni aj na zem: Bunky sa dokazu tiez prisposobit a preco by oni nemohli byt prisposobivejsi a nevedeli by zvladat strasny chlad alebo strasne teplo?
Horox,najbližšie to trafil koment 20, je to o istom druhu energie z paralelných svetov (iné vrstvy vesmíru, je ich 9, my žijeme v piatej a sú navzájom časovo posunuté), dobre je to popísané v brožúre od Aleša Hrušku "Paralení svět"(1995), je pravda, že obrazce boli aj veľmi dávno, sú aj teraz a budú aj v budúcnosti. Vyskytujú sa nielen na poliach, ale prakticky všade, len ich nie je vždy vidieť a napríklad nad oceánom sa prejavujú ako vodné stĺpy,(cca 7m vysoké) ktoré po prechode "energetickej gule" spadnú späť a neostane po nich stopa ako na poli... sú aj u nás, pozri obec Húl- tam sú už druhý krát, veľmi zaujímavé a neverím, že by to človek vyrobil za noc ...o týchto veciach sa dá toho vygooglovať veľa, len musíš mať cit vybrať tie pravé a správné. Prajem veľa úspechov pri zveľaďovaní tvojich vedomostí a pochopení stvorenia, v ktorom všetci žijeme. S pozdravom Boby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Circles in Grain
Isotypes in Grain
Inak ono ja si skor myslim ze su to tie esperimenty. Kedze amici uz na aljaske maju HAARP (kto nevie pouzije google alebo youtube ) takze si myslim ze testuju nejaku inu podobnu hracku
skus si to precitat, este raz a poriadne
Ale určite musia byť aj zdravé... Milióny múch sa predsa nemôžu mýliť...
s tymi mimozemstanmi mi je to uplne jasne, nechapem ludi, co si myslia, ze ziadni mimozemstania neexistuju, ale nebavi ma sa s nimi o tom hadat...viem co viem a nikomu to nepoviem
» www.circlemakers.org/exhibit_a.html...
zisiel by sa cely text, lebo vidiet ze...
OBRAZCE a piktogramy nasli vsade, kde su obilne polia, a najcastejsie su v Anglicku (tam je ich najviac, aj tam zacali)