Bol u nas moj malý bratranec a na ocovom pc nečo postiskal a cela obrazovka je teraz o 180° hore nohami a nevieme to vrátiť s5 všetko sme skoro skusili ale nejako to nejde neviete poradiť ?
aj mojej mame sa to raz stalo v robote,a pamätam sa len ze jej povedali ze to nejakymi klavesami musela nejaK OMYLOM len prepnut,proste nejako....a tusim,jej tam potom tiez len cosi potukali a bolo to spät..len nvm,co ..
no, na viste sa to da tak otocit... v nastaveniach ako si nastavujes rozlisenie... detailne ti neviem povedat, musis pohladat... ja mam teraz sedmicku, a na nej sa to krasne da...
Skus ist do nastaveni obrazovky (kde sa nastavuje rozlisenie), tam daj rozsirene nastavenia a potom tam mas niekolko zaloziek na vyber. Jedna z nich by mal byt tvoj graficky ovladac (napr. nvidia ge force tam mozno mas). tam budes mat niekolko moznosti a jedna z nich rotate a na vyber stupne o kolko chces otocit obrazovku. takto som to mal ja na xp
no to sa aj mne stalo....z nicoho nic fakt som nic nerobil.....mozno som lne do dacoho klikol....a mne potom este aj mys isla iným smerom ked osm s nou isiel do lava tak na obrazovke mi sla do prava a potom som daco robil myslím v ovládacom paneli
ide to na kazdom pocitaci staci ked na ploche kliknete praou myskou a potom date screen resolution potom vam to otvori okno a na tom okne si najdete orientant a landscace zmenite na portrait a potom date keep changes PS:neviem preco to nikto z vas nevedel aspon mate dobri navod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
aky mas Windows?
ked mas nvidiu je v ponuke start alebo niekde setup na nastavenie grafiky vzdy
pri ati mam pocit ze tiez
nvidia to mava aj ako tray ikonku (pri case napravo )
backup na vcerajsok
-OVLAD. PANEL Nvidia
-MONITOR
-OTOČIŤ MONITOR
A potom už len vyberiem koľko °